Φοβισμένη εμφανίζεται στην κάμερα του Open TV η 90χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή πουλούσε παντόφλες χωρίς άδεια.

Όπως λέει η ίδια δεν πρόκειται να πουλήσει ποτέ να ξαναβγεί στις λαϊκές αγορές μετά και την περιπέτεια που οδήγησε στη σύλληψή της.

«Η γιαγιά φοβήθηκε αλλά δεν θα πουλάει. Ωστόσο θα πλέκει γιατί αυτό είναι η ψυχολογία της. Έτσι μεγάλωσε. Θα προσπαθήσω να τα πουλήσουμε μέσω καταστημάτων ή μέσω του ίντερνετ. Ευχαριστώ όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαι πολύ συγκινημένη» ανέφερε στην κάμερα του Open TV η κόρη της 90χρονης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης σχολιάζοντας το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι «η εσωτερική διαδικασία ξεκινάει γιατί υπάρχει δημοσίευση βίντεο μέσα από αστυνομική υπηρεσία και όχι για το γεγονός ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν τη δουλειά τους».

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο αστυνομικός, κατά την διάρκεια της διαδικασίας των αποτυπωμάτων, μιλούσε με ιδιαίτερα έντονο ύφος και επιδεικτικά στην υπερήλικη για μην κουνάει τα δάχτυλά της, «πες της να μην κουνάει τα δάχτυλά της, δεν θα το πω δέκα φορές» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός προς την κόρη της 90χρονης.

Ο αστυνομικός όπως γίνεται φανερό δεν έχει εξηγήσει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί με αποτέλεσμα η 90χρονη σαστισμένη και μη καταλαβαίνοντας τι της λέει να μην ξέρει που να τοποθετήσει τα δάχτυλά της.

Μάλιστα, ο αστυνομικός ανεβάζει αδικαιολόγητα την τόνο της φωνής του βρίζοντας, χωρίς να φαίνεται να έχει αίσθηση ότι έχει να κάνει με μια γυναίκα 90 ετών.