: Μετά το Power of Love Gala της περασμένης Παρασκευής, ο Ανδρέας Ανδρεανός και ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης αποχώρησαν από το σπίτι.

Τη Δευτέρα δύο νέοι παίκτες έκαναν την εμφάνιση τους και προκάλεσαν μια …ευχάριστη ταραχή στα κορίτσια και μια σχετική ανησυχία στα αγόρια. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Αλέξανδρος Νατσάκος είναι sexy και μπήκαν δυναμικά για να διεκδικήσουν το κορίτσι τους. Ένας εξ αυτών πέταξε και μια βόμβα, ότι έχει βάλει στόχο κοπέλα που είναι δεσμευμένη.

Διαβάστε επίσης:   Survivor Ελλάδα Ρουμανία: Νίκη για την ελληνική ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, ανοιχτός στον έρωτα, αλλά αφελής. Το πρώτο που κοιτάζει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπο και τα μαλλιά της. Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, από την άλλη, είναι 26 χρονών, δοτικός αλλά εγωιστής. Το πρώτο που κοιτάζει σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της. Και αν ο Κυριάκος είχε μια σχετικά ομαλή είσοδο στο σπίτι, ο Αλέξανδρος τάραξε τα νερά δύο φορές. Καταρχάς είναι γνώρισμος της Στέλλας Μιζεράκη και κατά δεύτερον δήλωσε ευθαρσώς ότι έχει βάλει στόχο ένα δεσμευμένο κορίτσι του Power of Love, αναφέρει το zappit.gr

Δείτε πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του: