: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ spoiler – Αγωνία για το σημερινό επεισόδιο.

Οι επικράτησαν στον στίβο μάχης όπου οι δύο ομάδες με δεμένα μάτια έπρεπε να εμπιστευτούν τις αισθήσεις τους και να επικρατήσουν των αντιπάλων τους.

Οι Διάσημοι, όπως σημειώνει το iefimerida.gr, επικράτησαν με σκορ 10-7 στο αγώνισμα ασυλίας και ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο συμβούλιο ωστόσο προκλήθηκε ένταση όταν από πλευράς Μαχητών η Μαριαλένα είπε ότι ήταν τυχεροί και πως το συγκεκριμένο αγώνισμα δεν χρειαζόταν κάποιες ικανότητες για να κερδίσει κάποιος.

Εκεί ήρθε η αντίδραση των , με την Κάτια Ταραμπάνκο να λέει πως η τύχη είναι σε πολύ μικρό ποσοστό. Πιο έντονη ήταν η αντίδραση του Περικλή ωστόσο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Αν χάνεις έναν αγώνα που δεν χρειάζεται ικανότητα όπως λες, αυτό σημαίνει πως είσαι εντελώς ανίκανος. Δεν θα πω παραπάνω για να μην ανεβάσω την πίεση στους νεότερους αντιπάλους μας και έχουμε κανένα περιστατικό απόψε και δεν υπάρχει και διαθέσιμος γιατρός». Ο Πάνος Καλίδης μάλιστα τον χειροκρότησε για το σχόλιό του, με τους Μαχητές να αντιδρούν κάνοντας λόγο για ειρωνική διάθεση.

Το σχόλιο του Περικλή περί «νεότερων» είχε να κάνει με σχόλιο των Μαχητών περί «γηραιότερης ομάδας» με την Μαριπόζα να λέει πως τα σχόλια αυτά δεν ξεκίνησαν από τους ίδιους, ζητώντας να σταματήσει όλο αυτό με την ηλικία.

Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Οταν ήρθε η ώρα για να ψηφίσουν οι Μαχητές για τον υποψήφιο αποχώρησης από το , το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν σαφές. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι αυτός που μετά την Αγγελική Λάμπρη από τους Διασήμους, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι Μαχητές ψήφισαν, όπως είπαν στην κάμερα, με κριτήριο το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Κώστα να είναι αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (6).

Σαρβάιβορ 2021 : Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ spoiler – Τι θα δούμε στις οθόνες σήμερα.

Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και παίρνει την απόφαση να είναι μαζί της στο επεισόδιο της Τετάρτης στις

Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν, δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα, στο επεισόδιο της Τετάρτης 6/1 στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Άγγελος, μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη.

Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο Τμήμα, καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους στο επεισόδιο της Τετάρτης 6/1 στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφθούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες.

Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους στο επεισόδιο της Τετάρτης 6/1 στις «Άγριες Μέλισσες»;

Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!