: Κοντραροχτυπήθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor στο χθεσινό αγώνισμα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 10 – 9 υπέρ των Μαχητών, οι οποίοι έχουν πλέον πάρει τα πάνω τους και κατέκτησαν την ασυλία για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Οι Διάσημοι έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να δώσουν στο Συμβούλιο του Νησιού, τρεις υποψήφιους παίκτες της ομάδας τους προς αποχώρηση.

Πρώτος υποψήφιος, λοιπόν, αναδείχθηκε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από την ψηφοφορία των παικτών. Η Εύη Σαλταφερίδου και η Κατερίνα Δαλάκα κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους με τις ατομικές ασυλίες που κέρδισαν, ενώ στη συνέχεια έδωσαν τις αρνητικές ψήφους τους στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Νάσος φαίνεται να είναι ο παίκτης που κέρδισε το κοινό και συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους για να μείνει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ τις λιγότερες μάζεψε ο Χάρος, με αποτέλεσμα να είναι εκείνος που θα αποχαιρετίσει το ταξίδι επιβίωσης, αναφέρει το mononews.gr.