: Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Διαρροή : – ΑΣΥΛΙΑ – διαρροή, ομάδες και αγωνίσματα 18/6: Τι πρόκειται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο.

– Είναι μία ακόμα εβδομάδα που έχει τεράστιο ενδιαφέρον το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του . Κι αυτό διότι σε σχέση με άλλες φορές έχουμε τρεις υποψήφιους και όχι δύο. Η αποχώρηση θα γίνει αυτή τη φορά εντός προγράμματος. Δηλαδή ημέρα Τρίτη. Απόψε λοιπόν το βράδυ μαθαίνουμε τον παίκτη που θα από την άσπρη ομάδα.

SURVIVOR 2019: Ποιος θα κερδίσει σήμερα

Ας θυμίσουμε κάτι σημαντικό. Ακούγεται πως θα ο Κυριάκος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το αναφέραμε και σε προηγούμενή μας ανάρτηση άλλωστε αυτό. Ήδη τα τουρκικά spoilers και κάποια από Ελλάδα που έχουν βγει, κάνουν λόγο και για τις επόμενες αποχωρήσεις. Ωστόσο τη δική μας διαδικασία την ξέρετε. Αν δεν μιλήσουμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο να σιγουρέψουμε κάτι στο 100%, τότε δεν λέμε και δεν γράφουμε κάτι οριστικό.

Πάμε λοιπόν στην ουσία του πράγματος κι αυτή δεν είναι άλλη από το ποιος αποχωρεί απόψε. Σας είχαμε ενημερώσει για την αλλαγή που υπήρξε στη μεγάλη ψηφοφορία. Σε αυτή λοιπόν είχαμε αναφέρει πως ο Σπύρος είναι στην τελευταία θέση. Μία θέση πιο κάτω από αυτή που πήρε ο Κυριάκος δηλαδή σε ότι αφορά τους Έλληνες παίκτες. Γι’ αυτό και ο Κύπριος των άσπρων αποχωρεί το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο. Οριστική είναι η ενημέρωση μας, από τον άνθρωπό μας, αναφέρει το sportime.gr

Αυτά που περιμέναμε αυτά και έγιναν σαφώς. Η νίκη της μαύρης ομάδας ήταν αναμενόμενη. Τι κι αν ακόμα Δαλάκα και Παναγιώτης δεν ήταν στα καλά τους. Ο Εμρέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής χαρίζοντας συνεχώς νίκες. Από τη στιγμή που δεν έχασε ούτε η Σουντέ, παίρνοντας δύο νίκες, η μία μάλιστα στον κρίσιμο δέκατο πόντο, σιγά μην έχαναν οι μαύροι. Και δεν έχασαν είναι η αλήθεια. Από τη στιγμή που μόνο ο Μπόρα ήταν συνεπής στις νίκες για τους άσπρους, ήταν αδύνατο. Ο Οκάι δεν έπαιξε, μιας και δεν επιλέχθηκε. Πάντα έπαιζε ο Κυριάκος. Πώς να οι άσπροι έτσι;

Οι εντάσεις για άλλη μία φορά δεν έλειψαν από το παιχνίδι. Μπόρα και Εμρέ στο επίκεντρο.

SURVIVOR 2019: Τι θα δούμε σήμερα -Η άσπρη και η μαύρη ομάδα

Πάλι καλά που στο ξεκίνημα του είχαμε αγώνισμα μνήμης. Εκεί κέρδισε η άσπρη ομάδα και έφαγε ένα γλυκάκι.