: Τι πρόκειται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο.

Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας τον οποίο μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα κατάφερε να κερδίσει η άσπρη ομάδα με σκορ 10-8. Η μαύρη ομάδα βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσει στο Συμβούλιο του Νησιού 2 παίκτες ως υποψήφιους για αποχώρηση.

: Μετά την ψηφοφορία προτεινόμενοι για αποχώρηση προέκυψαν ο Σπύρος και η Δήμητρα. Ένας από τους δυο παίκτες θα αποχωρήσει βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και της κατάταξης που έχει διαμορφωθεί. Η μεγάλη όμως έκπληξη, έσκασε σαν βόμβα από το στόμα του παρουσιαστή, γεμίζοντας τους παίκτες με χαρά και ενθουσιασμό.

SURVIVOR 2019

Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι οι νικητές του επόμενου αγωνίσματος θα έχουν την ευκαιρία, να δουν ένα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. ‘Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το αγώνισμα αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σήμερα το αγώνισμα του Survivor θα είναι δύσκολο και οι δυο ομάδες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν. Οι «μαύροι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την απώλεια της ασυλίας που τους στοίχησε πολύ.

SURVIVOR 2019

Είναι δυνατοί και σίγουρα δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Η άσπρη ομάδα μετά τις δυο νίκες στα αγωνίσματα της ασυλίας έχει ανεβασμένη ψυχολογία και θα εμφανιστεί με ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με όσα γνωρίζαμε έως τώρα, αναφέρει το athensmagazine.gr.