: Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο – Ποιος θα πάρει την ασυλία. Η αγωνία στο κόκκινο…

-Η αγωνία κορυφώνεται. Αποχωρήσεις, έπαθλα, ασυλία.  Το φτάνει στο τέλος του και η τελευταία αποχώρηση για τους Έλληνες από το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός. Δύο Έλληνες παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας από τους δύο δεν έφτασε στον . Ο λόγος για την Δήμητρα και τον Παναγιώτη από την μαύρη ομάδα, αφού έχασαν την τελευταία ασυλία του παιχνιδιού.

SURVIVOR 2019 – Spoiler 25/6 : Οι τέσσερις του τελικού

– Αξιοσημείωτο  ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, αφού προέκυψε αποχώρηση από τη μαύρη ομάδα, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να είναι αυτός που έφυγε λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού. Έτσι, οι Έλληνες που θα είναι παρόντες στον τελικό, που πιθανότατα θα μεταδοθεί ζωντανά από το Γαλάτσι όπως και τα τελευταία χρόνια, θα είναι οι Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Δήμητρα Βαμβακούση και Νίκος Κοσμάς.

Οι παίκτες, όμως, έχουν ένα τελευταίο σημαντικό αγώνισμα να δώσουν στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό δεν είναι άλλο από έναν αγώνα επάθλου, που θα δώσει διαφορετικό τόνο στο αποψινό (25/06) επεισόδιο του Survivor. Θα καταφέρει να συνεχίσει το σερί της η άσπρη ομάδα ή θα κάνει τη διαφορά η μαύρη; Τα spoilers και οι διαρροές δείχνουν το αποτέλεσμα και στο photostory που ακολουθεί θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες…

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με βάση την κατάταξη των παικτών από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Έτσι, το ταξίδι του Survivor τελείωσε για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, αναφέρει το zappit.gr.

«Πολλές φορές μέσα στο έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!», είπε μεταξύ άλλων Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

SURVIVOR 2019 – Spoiler 25/6 : Τι θα δούμε σήμερα

Ετσι, στα της Αθήνας θα πάρουν μέρος οι Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Δήμητρα Ναμβακούση και Νίκος Κοσμάς.

Δείτε όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης…

Το της Τρίτης…