: Τι θα δούμε απόψε στο ; Ανατροπές και συγκρούσεις. Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο.

-Στο αποψινό επεισόδιο του (6/6), θα δούμε πολλά και διάφορα.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/6), είδαμε τους παίκτες να ρίχνονται στο στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα έπαθλο φαγητού, το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι πολύ σημαντικό για όλους.
Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, τους είπε ότι το έπαθλο αυτό ενώνει Έλληνες και Τούρκους.

Όταν τους αποκάλυψε περί τίνος πρόκειται, οι παίκτες των δυο ομάδων δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την χαρά τους, αφού όχι μόνο θ’ αγωνίζονταν για φαγητό, αλλά και για έναν… μπακλαβά, χαρακτηριστικό γλυκό και των δυο χωρών, που οι παίκτες αγαπάνε ιδιαίτερα και που έχουν αρκετούς μήνες ν’ απολαύσουν.

Survivor 2019 spoiler Σαρβάιβορ 6/6: Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο survivor

Η άσπρη ομάδα σε αυτό το αγώνισμα ξεπέρασε τα όριά της καθώς μετά την τελευταία αποχώρηση είναι με έναν παίκτη λιγότερο.
Η μαύρη ομάδα ωστόσο ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στο σκορ.
Πάμε όμως τώρα στα αποψινά…

Άλλο ένα αγώνισμα επάθλου με προμήθειες φαγητού που θέλουν διακαώς όλοι.

; Ένας δύσκολος και απαιτητικός στίβος μάχης που θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες, ενώ θα δούμε κι έναν τραυματισμό.

Μετά από αυτό, ο Γιώργος Λιανός, θα αναγκαστεί να διακόψει τον αγώνα, αναφέρει το gossip-tv.gr.

Άναψαν τα αίματα στην καλύβα της μαύρης ομάδας στο . Όλα ξεκίνησαν από μία απροσεξία της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία πηγαίνοντας προς το κρεβάτι της, μέσα στο σκοτάδι πάτησε κατά λάθος το πόδι της Δήμητρας Βαμβακούση. Η Δήμητρα πόνεσε και παραπονέθηκε στην Κατερίνα, με αποτέλεσμα να ανοίξουν έντονο διάλογο.

Survivor 2019 spoiler Σαρβάιβορ 6/6: Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν φανερά ενοχλημένη από τον τρόπο, με τον οποίο της μίλησε η Δήμητρα και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έβλεπα τίποτα και κατά λάθος πάτησα το πόδι της Δήμητρας και μου μίλησε άσχημα. Μετά παρεξηγήθηκα κι εγώ γιατί δεν την πάτησα με σκοπό να της κάνω κακό, την πάτησα γιατί δεν έβλεπα. Και ζήτησα συγγνώμη, αλλά κι εγώ νευρίασα με τον τρόπο που μου μίλησε η Δήμητρα. Όταν κάποιος κάνει κάτι κατά λάθος, δεν μπορείς να του πεις: πω ρε Κατερίνα, τι μου έκανες. Είναι ο τρόπος που λες κάτι και όχι το τι λες. Δεν μου αρέσει να μου μιλάνε απότομα όταν δεν φταίω σε κάτι».

– Από την πλευρά της, η Δήμητρα Βαμβακούση σχολιάζοντας το περιστατικό, είπε: «Έτσι αντιδράει κάποιος όταν πονάει. Δεν θεωρώ ότι ήταν υπερβολική η αντίδρασή μου. Αλλά γενικά η Κατερίνα έχει το κόλλημα να σου λέει: γιατί μου μιλάς έτσι, γιατί έχεις αυτόν τον τρόπο. Δεν έχω κάποιον τρόπο, είναι η αντίδραση όταν πονάς, όταν κάτι σε νευριάζει», γράφει το pagenews.gr.