: Η μεγάλη μέρα έφτασε. Ποιος θα κερδίσει το στο ;

– Πέντε μήνες πέρασαν από την ημέρα που το «» έκανε την πρώτη του επίσημη, στη συχνότητα του . Πολυσυζητήθηκε για τις αποδόσεις του στους πίνακες της Nielsen, άλλαξε κανονισμούς και μορφή, έγινε αφορμή για να ξεσπάσει η μάχη ανάμεσα στους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου και τον Ιλιτζαλί.

Το ριάλιτι επιβίωσης, όμως, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσει το κοινό, απόψε στις 20.50 –skai , με το μεγάλο τελικό να λαμβάνει χώρα στην Αλικαρνασσό και όχι στην Ελλάδα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αναφέρει το reader.gr.

SURVIVOR 2019 – Τελικός 30/6 : Σίγουρη η Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα, που κατάφερε να κερδίσει στο αγώνισμα της περασμένης Παρασκευής, είναι η μία εκ των δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς έχουν τεθεί στη ψηφοφορία του κοινού και ένας εκ των προαναφερθέντων θα σταθεί στο πλευρό της Κατερίνας.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ.

Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για .

SURVIVOR 2019 – Τελικός 30/6 : Ζωντανά ο τελικός

Να σημειωθεί ότι ο τελικός θα είναι σε απ΄ ευθείας μετάδοση, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του στον Άγιο Δομίνικο.