: Στην τελική ευθεία για το μεγάλο νικητή στο . Οι αποχωρήσεις και η αγωνία στο κόκκινο.

– Το φτάνει στο τέλος του και η τελευταία αποχώρηση για τους Έλληνες από το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός. Δύο Έλληνες παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας από τους δύο δεν έφτασε στον . Ο λόγος για την Δήμητρα και τον Παναγιώτη από την μαύρη ομάδα, αφού έχασαν την τελευταία ασυλία του παιχνιδιού.

Survivor spoiler διαρροή 25/6/19

Σήμερα το αγώνισμα του Survivor απαιτεί ταχύτητα και δύναμη. Η μαύρη ομάδα την ύστατη στιγμή θέλει να πάρει μια νίκη αφού το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί διαδοχικές ήττες και ίσως αυτή είναι η τυχερή τους μιας και έχουν πεισμώσει. Από την άλλη οι άσπροι θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους και να απολαύσουν την βραδιά που εκτός από τραγούδι και χορό θα έχει και φαγητό. Ποιος θα κερδίσει; Πλέον και στις δύο ομάδες έχουν μείνει αποκλειστικά δυνατοί παίκτες και όλα θα κριθούν στο νήμα!

Survivor αποχώρηση 25 Ιουνίου 2019: Αλλη μια μάχη

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με βάση την κατάταξη των παικτών από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Έτσι, το ταξίδι του Survivor τελείωσε για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, αναφέρει το zappit.gr.

«Πολλές φορές μέσα στο έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!», είπε μεταξύ άλλων Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Survivor αποχώρηση 25 Ιουνίου 2019 : Τι θα δούμε σήμερα

Ετσι, στα της Αθήνας θα πάρουν μέρος οι Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Δήμητρα Ναμβακούση και Νίκος Κοσμάς.

Δείτε όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης…

Το της Τρίτης…