: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το Διαρροή : – ΑΣΥΛΙΑ – διαρροή, ομάδες και αγωνίσματα 18/6: Τι πρόκειται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο.

– Ακόμα μία αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης στο κανάλι του , το , η οποία θα προβληθεί την Τρίτη 18/6.

Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Σπύρου από τη μαύρη ομάδα, καθώς ήταν ο Έλληνας που συγκέντρωσε τις λιγότερους ψήφους.

Στη σημερινή αποχώρηση η ομάδα που έχασε την ασυλία και πρέπει να αποχωριστεί έναν από τους παίκτες της είναι η άσπρη και αυτό που έχει τις λιγότερες ψήφους είναι ο Κυριάκος, ο οποίος θα αποτελέσεις παρελθόν από το .

SURVIVOR διαρροή 18/6/2019

Survivor: Ξέσπασαν σε κλάματα στο τέλος του αγωνίσματος

Για ένα πολύ σπουδαίο έπαθλο έπαιξαν στις 13 Ιουνίου οι παίκτες του . Το συγκεκριμένο έπαθλο ήταν “πανάκριβο” και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Οι νικητές, λοιπόν, θα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ανθρώπους της οικογένειάς τους.

: Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους έκανε τη σχετική ανακοίνωση, πολλοί δάκρυσαν, σκεπτόμενοι ότι σύντομα μπορεί να δουν τους δικούς τους ανθρώπους. Χθες, λοιπόν, οι δύο ομάδες έπαιξαν γι’ αυτό το μεγάλο έπαθλο. Στο φινάλε, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε τη Seda, έκανε το 10-8 και χάρισε τη νίκη στην μαύρη ομάδα.

Μόλις η Ελληνίδα παίκτρια έβαλε τον τελευταίο κρίκο, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Οι παίκτες της μαύρης ομάδας επειδή θα έβλεπαν τους δικούς τους και οι παίκτες της άσπρης επειδή έχασαν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Σωριάστηκε ξαφνικά η Δαλάκα μετά τη νίκη

: Η Κατερίνα Δαλάκα κατέρρευσε την ώρα του αγώνα. Δεν μπορούσε να σηκωθεί από μόνη της και υποβασταζόμενη αναγκαστικά να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο…

SURVIVOR διαρροή 18/6/2019

Η Κατερίνα Δαλάκα, λίγο μετά από την νίκη της σωριάστηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Ελληνίδα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, ήταν εξαντλημένη και δεν είχε ούτε τη δύναμη να περπατήσει.

Αμέσως δίπλα της βρέθηκαν οι συμπαίκτες της, αλλά και η γιατρός της παραγωγής. Μετά από λίγα λεπτά, η Κατερίνα Δαλάκα σηκώθηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενη.