Δεν μάσησε τα λόγια του πασίγνωστος Έλληνας σκηνοθέτης ο οποίος κατέθεσε την άποψή του για το  αλλά και για τα reality παιχνίδια γενικώς τα οποία έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεοράση -και πάλι- το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για τον , ο οποίος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, δήλωσε χαρακτηριστικά: Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση έχει γεμίσει με τουρκικές σαπουνόπερες, μουσικά και realities. Για μένα όλα αυτά είναι σκουπίδια. Αλήθεια, από όλα αυτά τα talent shows έχει βγει κανένα παιδί στη μουσική δισκογραφία και έχει κάνει καριέρα; Δεν νομίζω.

Τα realities αυτού του τύπου τα βλέπουν πλέον υπανάπτυκτες χώρες παγκοσμίως. Στις αναπτυγμένες παίζονται σε κανάλια με μικρή τηλεθέαση. Δεν ξέρω πως γαληνεύουν την ψυχή παραγωγές που «εκπηθικίζουν» τον άνθρωπο. Η κοινωνία μας έχει πάει στο φεγγάρι και εμείς ανακαλύπτουμε τη φωτιά; Τι πισωγύρισμα είναι αυτό; Μιζέρια μου βγάζει όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης:   Survivor: Κι όμως βοήθησε τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων

Όσο οι Έλληνες βλέπουν reality, καμία αντίδραση δεν θα υπάρχει στη χώρα. Ελπίζω τα κανάλια να δώσουν βάση ξανά στην ελληνική μυθοπλασία και την τέχνη».