SURVIVOR GREECE 2021 – 5/1/2021 : Νέες προσθήκες στις ομάδες – ΦΑΡΜΑ ΝΕΑ

53
SHARES
112
VIEWS

– 5/1/2021 : Νέες προσθήκες στις ομάδες – ΦΑΡΜΑ ΝΕΑ – Οι πρώτοι υποψήφιοι.

Περισσότερα νέα πρόσωπα θα δούμε τις επόμενες μέρες στο . Ποια ονόματα βρίσκονται σε συζητήσεις με την Acun Medya και τοn ΣKAI.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το έχει μπει στη ζωή μας εδώ και λίγο καιρό και ο ΣΚΑΙ επιφυλάσσει όλο και περισσότερες εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε να εισβάλουν στο παιχνίδι δύο εκρηκτικές προσωπικότητες, η Ασημίνα Ιγγλέζου και Ανθή Σαλαγκούδη.

Σύμφωνα με το reader.gr, ακόμη περισσότερα νέα πρόσωπα αναμένεται να δούμε τις επόμενες μέρες στο «Survivor 4». Πέρα από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο αλλά η είσοδός της θα καθυστερήσει μία βδομάδα, σε προχωρημένες συζητήσεις με την Acun Medya και με τον ΣΚΑΙ είναι ο Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας, ηθοποιός και μοντέλο Γιώργος Χειμωνέτος.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας νέοι παίκτες θα συνεχίσουν να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τον Φεβρουάριο. Δύο ακόμη ονόματα ενδέχεται να ενδυναμώσουν την ομάδα των Διάσημων, ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο και η πρώην αθλήτρια του beach volley Βάσω Καραντάσιου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί η δυναμική της ομάδας των Διασήμων, η οποία δεν είναι αρκετά αθλητική.

SURVIVOR GREECE 2021 – 5/1/2021 : Νέες προσθήκες στις ομάδες – ΦΑΡΜΑ ΝΕΑ – Πάει για το «μπαμ» με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο μέλλων μπαμπάς δέχθηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όμως, τελικά αποφάσισε να παρουσιάσει την Φάρμα στον ΑΝΤ1. Από άποψης απόστασης συμφέρει σίγουρα: άλλο Άγιος Δομίνικος κι άλλο Μαλακάσα, βλέπεις!

Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αφήσει μόνη της την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα.

Ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε προτάσεις από άλλα δύο κανάλια και ακόμα δεν έχει υπογράψει τίποτα για την Φάρμα. Σε αναμονή των διαδικαστικών λοιπόν κι οι φαν του Survivor ας βολευτούν για τα καλά με τον Γιώργο Λιανό.

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει τη στο παρελθόν με επιτυχία, όπως σημειώνει το in.gr, δεν δέχτηκε σχετική πρόταση από τον ΑΝΤ1 και ο σταθμός θέλει να τον αξιοποιήσει σε άλλo project, εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζει ήδη το 2night show.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο