Η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση – Φάρμα -Η ανακοίνωση του Γ. Λιανού και ο ρόλος της υγείας της Κάτιας.

Όλα τα είχε το τρίτο συμβούλιο της εβδομάδας στο . Ένα συμβούλιο στο οποίο αναμενόταν να ανακοινωθεί ποιος από τους Πάνο Καλίδη, Γιώργο Κοψιδά και Ανθή Σαλαγκούδη θα αποχωρούσαν από το ριάλιτι, όπου ωστόσο ήρθαν τα πάνω κάτω.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Από το συμβούλιο απουσίασε για άλλη μία φορά η . Το γνωστό μοντέλο, όπως σημειώνει το iefimerida.gr φαίνεται πως εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της και δεν ήταν παρούσα στο συμβούλιο.

Οπως είπε ο Λιανός, οι γιατροί θα αποφασίσουν το αν και πότε θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Στην διάρκεια των συζητήσεων με τους παίκτες ωστόσο, επικράτησε αναστάτωση καθώς η Μαριπόζα ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Αμέσως οι συμπαίκτες της, αλλά και ο Π. Κονδυλάτος πήγαν δίπλα της, με κάποιους να της κάνουν αέρα καθώς δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί ενώ έπαιρνε βαθιές ανάσες. Λίγο μετά ωστόσο ένοιωσε καλύτερα και βεβαίωσε τον παρουσιαστή πως μπορεί να παραμείνει στο συμβούλιο.

Μέσα σε όλα αυτά τα δυσάρεστα, ακούστηκε στο τέλος και ένα ευχάριστο νέο από τον Γ. Λιανό. Λόγω των συγκυριών, με τους παίκτες να αγωνιούν για την υγεία των υπολοίπων, αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία αποχώρηση, με αποτέλεσμα οι τρεις υποψήφιοι να χαμογελούν, δείχνοντας ωστόσο και αιφνιδιασμένοι από την απόφαση της εκπομπής.

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση – Φάρμα – Τα ονόματα που ακούγονται.

Η έρχεται στον ΑΝΤ1 και φυσικά τα ονόματα που θα μπουν αναμένεται να συζητηθούν.

Σύμφωνα με το yupiii.gr, η “Φωλιά των ΚούΚου” αποκάλυψε τρία από αυτά, με τη Δήμητρα Καλφούντζου να αναφέρει ότι σε θερμές συζητήσεις με τον σταθμό και την παραγωγή βρίσκονται ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο τελευταίος μάλιστα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει προσεγγίσει και η παραγωγή του για να μπει στην ομάδα των .