Μπορεί ο θυμόσοφος λαός να υποστηρίζει ότι «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα», η αλήθεια όμως είναι ότι ορισμένες εκπομπές δεν μπορεί να τις… «χωνέψει» το «στομάχι» κανενός τηλεθεατή και όσο πιο γρήγορα μας αποχαιρετούν, τόσο το καλύτερο.

Σε αυτές, χωρίς καμία αμφιβολία και με όλο το σεβασμό στους συντελεστές της, ανήκει το… παιχνίδι-εκπομπή «Το καλύτερο ζευγάρι» το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό στο τηλεοπτικό τοπίο με παρουσιάστρια την -πανέμορφη και άκρως εντυπωσιακή- Βάσω Κολλιδά, η οποία όμως ήταν και το μοναδικό που άξιζε να δει κάποιος.

Η διοίκηση του ALPHA έστω και αργά κατάλαβε το λάθος της, κατάλαβε επίσης ότι δεν έχει βρει το νέο Κάτι Ψήνεται και αποφάσισε να μην της δώσει «πράσινο» φως για παραγωγή άλλων επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017-Greece: O σημερινός νικητής, το κρυφό σχέδιο και ο μεγάλος τελικός!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή διοίκηση δεν ήταν εκείνη που είχε δώσει την αρχική έγκρισή της για την εκπομπή και, εκμεταλλευόμενη την ολοκλήρωση του συμφωνημένου κύκλου επεισοδίων φρόντισε να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση.

Για την τρέχουσα εβδομάδα στην ώρα θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές στις 15:45 η σειρά «Το σόι σου» ενώ από την επόμενη βδομάδα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα προβάλλει το ριάλιτι για τις Kardashians.