Τηλεοπτικά ΝΕΑ : , the bachelor – Η Ελένη υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη.

Την κόλαση της φυλακής από πρώτο χέρι βιώνει η Ελένη Σταμίρη η οποία υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα, στο σημερινό επεισόδιο στις .

Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον Συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών.

Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά. Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική.

Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάσταση του. Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.

Τηλεοπτικά ΝΕΑ : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ , the bachelor  – Τι δήλωσε η Σαμάνθα μετά την αποχώρησή της.

Σαμάνθα μετά την αποχώρησή της από βρέθηκε μέσω skype στο “Pop Up!”.

«Η τελετή των ρόδων ήταν γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και λιποθυμίες» αποκάλυψε η Σαμάνθα και συνέχισε αποκαλύπτοντας το πώς ένιωθε τη στιγμή που βρισκόταν ενώπιον του Παναγιώτη Βασιλάκου στην τελετή των Ρόδων: «Όταν δεν άκουγα το όνομά μου στο τέλος αισθάνθηκα ότι θα έφευγα».

Η Σαμάνθα δεν πίστευε πως θα φύγει εκείνη από το παιχνίδι αλλά όπως είπε: «Πίστευα ότι θα αποχωρούσε η Μαρίνα γιατί δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Παναγιώτης είναι πολύ ωραίος άνδρας».