Τηλεόραση σήμερα : , The bachelor , GNTM 2020 – Τι θα δούμε σήμερα.

Μετά από το επεισόδιο της Παρασκευής στις στο οποίο ο Θωμάς Κυπραίος -κατά κόσμον Γιάννης Στάνκογλου- προσκαλεί τον Νέστορα -Παύλο Ορκόπουλο- για μια τελευταία κουβέντα λίγο πριν αναχωρήσει οριστικά από το Διαφάνι, μια κουβέντα που εξελίσσεται σε αναμέτρηση και ολοκληρώνεται με τον ήχο ενός πυροβολισμού, το σημερινό 145ο επεισόδιο της σειράς περιέχει μια σημαντική έκπληξη: Την μοιραία εξομολόγηση του Θωμά Κυπραίου στον Νέστορα, λίγο πριν από τον θάνατό του.

Την αποκάλυψη έκανε «Στην Φωλιά των Κου Κου» ο ίδιος ο Γιάννης Στάνκογλου από τα παρασκήνια του θεάτρου Πορεία όπου βρίσκονταν για την πρώτη διαδικτυακή παράσταση του «Γιούγκερμαν».

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στις μετά από την ολοκλήρωση του κύκλου 145 επεισοδίων για την οποία είχε δεσμευτεί στο συμβόλαιό του.

Τηλεόραση σήμερα : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επεισόδιο , The bachelor , GNTM 2020 – Η απάντηση της Αντζελίνας για τη λιποθυμία της.

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και στη δημοσιογράφο Βάσια Γρηγοράκου, μίλησε η Αντζελίνα, μέσα από τη βίλα του .

Η νεαρή κοπέλα ήταν “χείμαρρος” για τις συμπαίκτριές της ασκώντας σκληρή κριτική, απάντησε σε αυτούς που την λένε “διπρόσωπη”, ενώ αναφέρθηκε και στην λιποθυμία της στην τελετή των ρόδων της Παρασκευής.

«Είμαι πολύ καλά. Προσπαθώ να επιβιώσω με όλες αυτές τις καρακάξες στο σπίτι αλλά τι να κάνω. Ο σκοπός που μπήκα είναι ο Παναγιώτης. Δύσκολο με όλες αυτές, αλλά θα βρω τον τρόπο να τις εξοντώσω. Για μένα οι συνθήκες στο σπίτι είναι πολύ καλά, για εκείνες είναι θλιβερές. Έχουν να αντιμετωπίσουν την Αντζελίνα φυσικά.

Είμαι ο εαυτός μου, ότι έχω να πω τα λέω στα ίσια. Όταν με νευριάζουν θα δείξω θυμό. Δεν είμαι διπρόσωπη. Με λένε διπρόσωπη επειδή λέω αυτό που πιστεύω χωρίς να κρύβομαι. Πρώτη – πρώτη εγώ ξεμπρόστιασα την Άννυ και την έβγαλα διπρόσωπη. Φυσικά και με φοβούνται και με θεωρούν αντίπαλο, τέτοια γυναίκα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάνει η στιγμή της τελετής των ρόδων, αγχώνομαι, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή, έχω φυσικά τον Παναγιώτη απέναντι μου και πιέζομαι αρκετά και να έχω όλες αυτές να ψουψουράνε δίπλα μου δεν είναι και ότι πιο ωραίο», είπε μεταξύ άλλων η Αντζελίνα.

Τηλεόραση σήμερα : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επεισόδιο , The bachelor , GNTM 2020 – Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα το .

Δείτε το τρέιλερ.