Εδώ και πολύ καιρό παίζουν ονόματα για την ΕΡΤ. Χωρίς όμως τίποτα να έχει την βούλα του Μαξίμου. Αργά του Σαββάτου έφτασε η πληροφορία ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας ως Πρόεδρος και ο Γιώργος Γαμπρίτσος ως διευθύνων σύμβουλος, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΡΤ σε μια δύσκολη περίοδο για την εταιρεία.

Μετά τη στελέχωση των γενικών γραμματειών και κάποιων πρώτων οργανισμών, φαίνεται ότι για το Μέγαρο Μαξίμου ήρθε η ώρα της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να τοποθετήσει τον σημερινό επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου στη θέση το Προέδρου της ΕΡΤ και τον Γιώργο Γαμπρίτσο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Με την μετακίνηση του κ. Ζούλα στην ΕΡΤ μένει κενή η θέση του επικεφαλής του γραφείου τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει ο Δημήτρης Τσιόρδας.

Μάλιστα, η ανακοίνωση ανάληψης καθηκόντων του κ. Τσιόρδα στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να γίνει, εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα.

Πάντως οι πληροφορίες μας είναι από έγκυρη πηγή ενώ όπως έχουμε διασταυρώσει η ανακοίνωση των αλλαγών στην ΕΡΤ θα ερχόταν μέσα του Αυγούστου.

Σίγουρα πάντως είναι ότι η τοποθέτηση του κ Ζούλα είναι εξαιρετική επιλογή για την ΕΡΤ αφού διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και τους ήπιους τόνους του.

Μέσα από δεκαετίες εμπειρίας τόσο στην ΕΡΤ όσο και στην Καθημερινή.

Αναμένονται οι ανακοινώσεις….