Το φετινό  χωρίς καμία αμφιβολία δε θυμίζει σε τίποτα την επιτυχία του περσινού, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της παραγωγής να αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους να τονώσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ανάμεσα στα τρικ του δαιμόνιου είναι η υιοθέτηση του τουρκικού μοντέλου με τους δύο παρουσιαστές, το οποίο βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, εφαρμόστηκε κυρίως εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων του Τούρκου παραγωγού και παρουσιαστή του .

Στην Ελλάδα κανείς δεν έχει παράπονο από τον Σάκη Τανιμανίδη, η άποψη όμως που ακούγεται όλο και πιο έντονα (και δημοσιεύτηκε και σε σελίδες όπως το zappit.gr) είναι ότι η προσθήκη ενός ακόμα παρουσιαστή θα προσφέρει το αίσθημα ανανέωσης που χρειάζεται στο .

Το όνομα που ακούγεται πολύ έντονα είναι αυτό του , ο οποίος άλλωστε είχε ανάλογο ρόλο και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, το οποίο ανήκει στην ίδια εταιρεία παραγωγής. Αν τελικά ισχύσει, ο θα παρουσιάζει το συμβούλιο και τα περισσότερα από τα παιχνίδια, και ο Γιώργος Λιανός τα υπόλοιπα.

Το αν είναι κάτι που όντως θα πραγματοποιηθεί ή μία φήμη που έχει σκοπό να κρατήσει το  ψηλά στις συζητήσεις των τηλεθεατών, θα φανεί πολύ σύντομα.