Σε… κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει το Survivor, μετά την διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας η οποία πέρασε ύστερα από τους δύο αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών του reality επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, Μαχητές και Διάσημοι, λίγο πριν από την ένωση των δύο ομάδων, καλούνται να αγωνιστούν σε ένα ακόμα παιχνίδι ασυλίας το οποίο, χωρίς υπερβολή, είναι το πιο καθοριστικό από όλα τα άλλα μέχρι σήμερα.

Αυτό συμβαίνει επειδή πλέον έχουν απομείνει μόλις από 5 παίκτες σε κάθε ομάδα και οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να αποβεί καθοριστική όχι μόνο για την τωρινή εξέλιξη του  αλλά και για τη συνέχειά του.

Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Αρχικά, όπως φαίνεται, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και η αποχώρηση κάποιου δυνατού παίκτη μπορεί να γείρει οριστικά την πλάστιγγα υπέρ μίας ομάδας ακόμα και μέχρι την διαδικασία της ένωσης. Πχ, πολλά θα ήταν διαφορετικά αν αντί της Λάουρα Νάργες, από τον Άγιο Δομίνικο, είχε αποχωρήσει η .

Διαβάστε επίσης:   Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο survivor Greece 2017: Καθοριστικός αγώνας ασυλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο όμως σχετίζεται με την επόμενη ημέρα στο . Συγκεκριμένα, ακόμα κι αν οι δύο ομάδες ενωθούν, με τις σχέσεις που επικρατούν σήμερα μεταξύ Μαχητών και Διάσημων, θεωρείται δεδομένο ότι οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες θα παραμείνουν. Έτσι, θα αποτελεί βασικό στοιχείο των ψηφοφοριών (και των αποτελεσμάτων τους) ο αριθμός των παικτών που θα διαθέτει κάθε ομάδα την ημέρα της ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση η αποψινή μάχη προβλέπεται σκληρή. Κάποιες πληροφορίες έχουν ήδη γίνει γνωστές, σχετικά με το αποτέλεσμα, επειδή όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί είναι καλύτερο να μη μεταφερθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα ενός αγώνα που μπορεί να κρίνει καθοριστικά την εξέλιξη του αφού αυτή η θα αλλάξει τις ισορροπίες για πάντα.