Βόλος: Απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Βόλο βρέθηκε χθες από τον ξάδερφό του ένας 26χρονος Βολιώτης.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7:30 το απόγευμα και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέλαβε νεκρό τον άτυχο 26χρονο και μετέφερε τη σορό του στο Αχιλλοπούλειο, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε το θάνατο του νεαρού άνδρα σε αυτοκτονία εξαιτίας προσωπικών και ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ άρχισε να παίρνει και καταθέσεις για το περιστατικό σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Πριν από λίγο καιρό ο 26χρονος είχε αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή του, αλλά έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Χθες το απόγευμα ο ξάδερφός του τον αναζήτησε στο σπίτι του για να δει εάν είναι καλά. Ο αυτόχειρας δεν σήκωνε τα τηλέφωνα και ο ξάδερφός του, με τον οποίο ήταν φίλοι, ανησύχησε.

Ο ξάδερφός του μετέβη τότε στο σπίτι. Βλέποντας ότι δεν απαντούσε ενώ χτυπούσε την πόρτα αποφάσισε να μπει στο διαμέρισμα από διπλανό παράθυρο σίγουρος πια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ακολούθησε πανικός και αναστάτωση. ΕΚΑΒ και Αστυνομία λάμβαναν απεγνωσμένες κλήσεις από τον νέο για βοήθεια. Στον τόπο ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του εκλιπόντος που είναι σοκαρισμένη από την τραγική εξέλιξη.

Από την περαιτέρω προανάκριση προέκυψε ότι ο 26χρονος ήταν στεναχωρημένος πολύ από την ερωτική του σχέση και σε κακή ψυχολογική κατάσταση έπραξε το απονενοημένο διάβημα.

Ο αυτόχειρας έφτιαξε τη θηλιά με ηλεκτρικό καλώδιο, την έδεσε από το μονόζυγο και έσπρωξε μακριά του την καρέκλα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση. Στο πλαίσιο της παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.