Του Γιώργου Θεοχάρη -Σε απόγνωση είναι οι καθώς για το 15ημερο που έκλεισαν οι λαϊκές αγορές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους ρομά στη Λάρισα, δεν έλαβαν καμία αποζημίωση από την πολιτεία.

΄Κλείσαμε με εντολή του αρμόδιου υφυπουργού κ. Χαρδαλιά  για ολόκληρες 15 ημέρες και μάλιστα σε μία περίοδο που περιμέναμε να βγάλουμε τα σπασμένα από το προηγούμενο διάστημα. Αλλά από το κράτος δεν λάβαμε ούτε ένα ευρώ αποζημίωση. Από την  στιγμή που κλείσαμε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού με κυβερνητική εντολή , γιατί το κράτος αδιαφόρησε εντελώς για εμάς;΄΄ τονίζει στο tilegrafimanews.gr η  παραγωγός  ζαρζαβατικών,Μαρία Νικολακούλη,από τη.

΄΄ Τα αθηναϊκά κανάλια δεν επιτρέπουν στους συνδιακαλιστές μας να εκφράσουν το αίτημα μας για άμεση αποζημίωση του κρίσιμου αυτού δεκαπενθημέρου που έχουμε υποστεί τεράστια ζημιά καθώς ραπίσανε τα προϊόντα μας στα χωράφια΄΄ εξηγεί ο παραγωγός  Νίκος Παπαγεωργίου από την Καρδίτσα και καλεί το κράτος έστω και τώρα να τους αποζημιώσει.

΄΄Η κατάσταση είναι τραγική. Πάνω από 500 οικογένειες είμαστε σε αδιέξοδο. Καλούμε τον πρωθυπουργό μας, που έχει την ευαισθησία του σε ευάλωτες  κοινωνικές ομάδες,  έστω και τώρα να μεριμνήσει και για εμάς ΄΄, επισημαίνει ο Γιάννης Πικάκογλου από τη .