Παναθηναϊκός:  Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Καλά τα χρήματα και παίκτες προσφέρει ο «δικέφαλος». Σενάρια και για Σαμπντόρια.

 

Είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει (και) ο 24χρονος μεσοαμυντικός από τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Δύο φαίνεται ότι είναι οι ομάδες που διεκδικούν τον Έλληνα άσο. Η μια είναι ο ΠΑΟΚ, για τον οποίο έγινε λόγος την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και οι συγκεκριμένες πληροφορίες επιβεβαιώνεται και από Αθήνα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη»,την οποία επικαλείται το Sport-fm.gr, ο «δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος αναζητά τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ που μετακόμισε στο Βέλγιο για τη Σταντάρ Λιέγης, είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ (έχει ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 25%). Συν τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Τα συγκεκριμένα ονόματα (υπενθυμίζεται ότι) έπεσαν στο τραπέζι και στις διαπραγματεύσεις με τον Μολέντο, που δεν είχαν αίσιο τέλος λόγω της επιθυμίας του Βραζιλιάνου να επιστρέψει από τώρα στην πατρίδα του.

Παράλληλα, οι Ιταλοί κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον της Σαμπντόρια, που είναι να είναι η έτερη ομάδα που τον διεκδικεί. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται καθοριστικά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στους οπαδούς επικρατεί τεράστιος εκνευρισμός για τον Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο κατηγορούν για επιλογές που οδηγούν την ομάδα στον αφανισμό, διοικητικά και αγωνιστικά.