Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ: Στο τέλος της, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι μπαίνει η πρωτοφανής περιπέτεια της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ Ανδρών η οποία παραμένει χωρίς προπονητή μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Φώτη Κατσικάρη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει καταλήξει στη λύση του Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήταν και ο αρχιτέκτονας αυτής της γενιάς στην Εθνική γυναικών, που γράφει ιστορία στο Eurobasket της Πράγας.

Στα υπέρ του Έλληνα τεχνικού συμπεριλαμβάνονται η γνώση του στο τεχνικό κομμάτι αλλά και στη διαχείριση προσωπικοτήτων και καταστάσεων.

Διαβάστε επίσης:   Κόντρα στην Τουρκία η Εθνική Γυναικών για μια θέση στα ημιτελικά του Eurobasket

Στο «τραπέζι» ως άμεσος συνεργάτης του Μίσσα έχει πέσει το όνομα του Τζώρτη Δικαιουλάκου, ωστόσο το βασικό εμπόδιο είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πολκοβίτσε η οποία θα παίζει στην Euroleague. Παράλληλα, ο Μιχάλης Κακιούζης είναι πολύ πιθανό να γίνει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των προπονητών και των παικτών, με ρόλο που θα προσδιοριστεί άμεσα.

Να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες ο Κώστας Μίσσας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με την οποία όμως η Ομοσπονδία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και δεν αναμένεται να υπάρξει κανένα πρόβλημα.