Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ: Στο τέλος της, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι μπαίνει η πρωτοφανής περιπέτεια της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ Ανδρών η οποία παραμένει χωρίς προπονητή μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Φώτη Κατσικάρη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει καταλήξει στη λύση του Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήταν και ο αρχιτέκτονας αυτής της γενιάς στην Εθνική γυναικών, που γράφει ιστορία στο Eurobasket της Πράγας.

Στα υπέρ του Έλληνα τεχνικού συμπεριλαμβάνονται η γνώση του στο τεχνικό κομμάτι αλλά και στη διαχείριση προσωπικοτήτων και καταστάσεων.

Στο «τραπέζι» ως άμεσος συνεργάτης του Μίσσα έχει πέσει το όνομα του Τζώρτη Δικαιουλάκου, ωστόσο το βασικό εμπόδιο είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πολκοβίτσε η οποία θα παίζει στην Euroleague. Παράλληλα, ο Μιχάλης Κακιούζης είναι πολύ πιθανό να γίνει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των προπονητών και των παικτών, με ρόλο που θα προσδιοριστεί άμεσα.

Να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες ο Κώστας Μίσσας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με την οποία όμως η Ομοσπονδία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και δεν αναμένεται να υπάρξει κανένα πρόβλημα.