Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: “Έρχεται ανθρωπιστική καταστροφή – Η Δύση θα αποτύχει”

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος της Ρωσίας

Newsroom από Newsroom
07/09/2022 12:31
Ενημερώθηκε: 07/09/2022 12:33:43
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
87
SHARES
186
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΟΥΤΙΝ: Περιγελά τη Δύση ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Λίγα 24ωρα αφού εκβίασε ότι θα κόψει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη αν δεν αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τώρα διαμηνύει ότι η Μόσχα δεν μπορεί να απομονωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Προειδοποίησε ότι επέρχεται ανθρωπιστική καταστροφή και κρίση τροφίμων και ισχυρίστηκε ότι τα σιτηρά από την Ουκρανία καταλήγουν στην Ε.Ε. και όχι στις φτωχές χώρες.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε κοντόφθαλμες τις κυρώσεις της Δύσης σε βάρος της Ρωσίας, σημειώνοντας ότι αυτές αποτελούν κίνδυνο για όλο τον κόσμο! Αυτά και πολλά άλλα είπε ο «τσάρος» μιλώντας στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Βλαδιβοστόκ, πόλη της ρωσικής Άπω Ανατολής

Αφού είπε ότι η Ρωσία «δεν έχει τίποτα να χάσει» από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε για ενδεχόμενη ανθρωπιστική καταστροφή και κρίση τροφίμων, την οποία επί της ουσίας έχει ο ίδιος δημιουργήσει με την εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου.

Η Ρωσία και ο αναπτυσσόμενος κόσμος “εξαπατήθηκαν” από μια συμφωνία-ορόσημο για την εξαγωγή σιτηρών για την αντιμετώπιση της επαπειλούμενης επισιτιστικής κρίσης, είπε ο Ρώσος πρόεδρος, βάζοντας στο στόχαστρό του την συμφωνία, η οποία συνήφθη με την διαμεσολάβηση της Τουρκίας και του ΟΗΕ, λέγοντας ότι οι εξαγωγές των ουκρανικών σιτηρών δεν κατευθύνονται προς τις φτωχότερες χώρες του κόσμου.

Είπε ακόμη ότι κάποιοι περιορισμοί επί των ρωσικών εξαγωγών λιπασμάτων έχουν χαλαρώσει, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν καθώς “έξυπνες κυρώσεις” συνεχίζουν να περιπλέκουν το ρωσικό εμπόριο. Σημείωσε ότι θα φροντίσει να αναθεωρηθεί η συμφωνία ώστε να διασφαλιστεί ότι θα επιτυγχάνονται οι αρχικοί της στόχοι.

Ο Πούτιν προειδοποίησε ότι θα προκληθεί παγκόσμια επισιτιστική κρίση αν δεν αντιμετωπιστεί η κατάσταση και σημείωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να συζητήσουν για τους πιθανούς περιορισμούς στις χώρες που μπορούν να δεχτούν προμήθειες.

«Για μια ακόμη φορά, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν απλώς εξαπατηθεί και συνεχίζουν να εξαπατώνται. Είναι προφανές ότι αυτή η προσέγγιση, η κλίμακα των επισιτιστικών προβλημάτων στον κόσμο μόνο θα αυξάνεται…και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική καταστροφή».

Όπως είπε ο Πούτιν, μόνο δύο από τα 87 πλοία, τα οποία μεταφέρουν 60.000 τόνους προϊόντων, πήγαν στις φτωχές χώρες καθώς κατηγόρησε την Δύση ότι λειτουργεί ως αποικιοκρατική δύναμη.

«Σχεδόν όλα τα σιτηρά που εξάγονται από την Ουκρανία στέλνονται όχι στις φτωχότερες αναπτυσσόμενες χώρες, αλλά σε χώρες της ΕΕ», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ο Ουκρανός υπουργός Γεωργίας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει να έχουν υπάρξει κάποιες επίσημες κινήσεις από την πλευρά της Ρωσίας για την τροποποίηση της συμφωνίας, η οποία παραμένει η μοναδική σημαντική διπλωματική επιτυχία κατά τον εξάμηνο πόλεμο.

Η Μόσχα λέει ότι της υποσχέθηκαν την άρση ορισμένων επιμελητειακών κυρώσεων, που όπως υποστηρίζει παρακωλύουν τις εξαγωγές της αγροτικών προϊόντων και λιπασμάτων με αντάλλαγμα την άρση του στρατιωτικού αποκλεισμού στα λιμάνια της νότιας Ουκρανίας.

«Δεν υπάρχουν άμεσες κυρώσεις σε προϊόντα, αλλά υπάρχουν περιορισμοί που συνδέονται με την επιμελητεία, με τα φορτία, τις πληρωμές και την ασφάλεια. Πολλοί από αυτούς τους περιορισμούς παραμένουν», κατέληξε ο Πούτιν.

Απειλή οι κυρώσεις

Κατά τον Πούτιν, η Δύση έχει υπονομεύσει την παγκόσμια οικονομία με μια “επιθετική” απόπειρα να επιβάλει την κυριαρχία της ανά τον κόσμο, αλλά η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού βρίσκεται σε άνοδο.

«Μη αναστρέψιμες, ακόμη και τεκτονικές αλλαγές έχουν συντελεστεί στις διεθνείς σχέσεις. Ο ρόλος των δυναμικών, πολλά υποσχόμενων χωρών και περιοχών του κόσμου, κυρίως η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, έχει αυξηθεί σημαντικά».

Ο Πούτιν είπε ότι οι κυρώσεις έχουν αντικαταστήσει την πανδημία του κορονοϊού ως η βασική απειλή για την παγκόσμια οικονομία. «Αναφέρομαι στον πυρετό των κυρώσεων της Δύσης με την επαίσχυντη, επιθετική της προσπάθεια να επιβάλει μοντέλα συμπεριφοράς σε άλλες χώρες, για να τους στερήσει την εθνική τους κυριαρχία και να υποτιμήσει τις επιθυμίες τους», είπε.

«Δεν είναι πρωτόγνωρο αυτό. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ακολουθούσε η Δύση συλλογικά επί δεκαετίες. Οι δυτικές χώρες παλεύουν να διατηρήσουν μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων που έχει παρέλθει και η οποία ευνοεί μόνο τις ίδιες, να αναγκάσουν τους πάντες να ζήσουν σύμφωνα με τους άθλιους κανόνες τους οποίους εκείνες οι ίδιες επινόησαν και συστηματικά τους παραβιάζουν, κανόνες που διαρκώς αλλάζουν προς όφελός τους ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες», σημείωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η ρωσική οικονομία ωστόσο αντεπεξέρχεται στην οικονομική και τεχνολογική επιθετικότητα της Δύσης, όπως την χαρακτήρισε ο Πούτιν, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε ορισμένες βιομηχανίες και περιοχές.

Ανάμεσα στις πληττόμενες βιομηχανίες είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνες που εξαρτώνται από τις προμήθειες από την Ευρώπη. Είναι “αδύνατον”, όπως είπε ο Πούτιν, να απομονωθεί η Ρωσία και η Μόσχα θα αψηφήσει τις προσπάθειες της Δύσης να την εκτοπίσει από την παγκόσμια σκηνή.

Η Ρωσία βλέπει περισσότερες ευκαιρίες για να εισέλθει στις αγορές της Μέσης Ανατολής και του Ιράν μετά την επιβολή των αυστηρών δυτικών κυρώσεων σε απάντηση για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος και επισήμανε ότι η Μόσχα έχει κάνει τα πάντα για να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο θα μπορεί να εξάγει σιτηρά.

Τα προβλήματα στην παγκόσμια αγορά τροφίμων είναι πιθανόν να αυξηθούν και υπάρχει ο κίνδυνος μιας ανθρωπιστικής καταστροφής, πρόσθεσε.

Η Ρωσία δεν έχει χάσει τίποτα εξαιτίας της στρατιωτικής επιχείρησης, όπως αποκαλεί την εισβολή στην Ουκρανία, σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος.

Όλες οι ενέργειες της Μόσχας είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να ενισχυθεί η ρωσική εθνική κυριαρχία και στοχεύουν στο να «βοηθήσουν τους πολίτες» που ζουν στην περιφέρεια του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία.

newsit.gr

Ετικέτες: Βλάντιμίρ ΠούτινΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝΠούτινΠΟΥΤΙΝ ΝΕΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Ο …Αη Βασίλης με τα ΔΩΡΑ ! Η ΔΕΘ 2022 φέρνει διπλό ΚΕΑ, Επιταγή ακρίβειας και αρκετά ευρώ στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – VOUCHER ΝΕΑ ΤΩΡΑ!

Επόμενο Άρθρο

Απίστευτη κομπίνα! Έβγαλαν 106.000 € στη Θεσσαλονίκη μέσα από τηλεφωνικές απάτες

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ο Τραμπ λέει πως ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία και καλεί τον Πούτιν να κλείσει συμφωνία

28/04/2025 | 10:13
Featured

Επαφές κορυφής για την Ουκρανία στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Οι συνομιλίες με τον Ζελένσκι και οι «χρησμοί» της Ρώμης

26/04/2025 | 22:34
Featured

Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

26/04/2025 | 18:54
U.S. President Donald Trump speaks as he meets with Norway's Prime Minister Jonas Gahr Stoere (not pictured) in the Oval Office of the White House in Washington, D.C., U.S., April 24, 2025. REUTERS/Kevin Lamarque
Featured

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Πούτιν θα με ακούσει – Έχω τη δική μου καταληκτική ημερομηνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία

25/04/2025 | 06:00
Featured

Ρούτε: «Αμφιβάλλω για το αν ο Πούτιν θέλει όντως ειρήνη»

25/04/2025 | 03:31
Featured

Τραμπ: Πιέζω τη Ρωσία για τερματισμό του πολέμου – Θα ήταν σημαντική παραχώρηση να μην κυριεύσει όλη την Ουκρανία

24/04/2025 | 22:20
Featured

Τραμπ σε Πούτιν: Σταμάτα τώρα. Πάμε να κλείσουμε την ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία

24/04/2025 | 17:17
Featured

Νομίζω έχουμε συμφωνία με Πούτιν, πρέπει να κλείσουμε και με τον Ζελένσκι για να τελειώσει ο πόλεμος, λέει ο Τραμπ

24/04/2025 | 02:06
Load More
Επόμενο Άρθρο

Απίστευτη κομπίνα! Έβγαλαν 106.000 € στη Θεσσαλονίκη μέσα από τηλεφωνικές απάτες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    1084 shares
    Share 434 Tweet 271
  • ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον αέρα οι αγρότες: Καθυστερήσεις, και αδικίες στις συνδεδεμένες 2024- Τι γίνεται με το ΟΣΔΕ 2025

    503 shares
    Share 201 Tweet 126
  • Πάπας Φραγκίσκος: Οι πρώτες φωτογραφίες του τάφου του – Κοσμοσυρροή στο λαϊκό προσκύνημα

    385 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    370 shares
    Share 148 Tweet 93
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • Απόφαση – έκπληξη Μητσοτάκη – Την ΕΡΤ θα επισκεφθεί στις 8 Μαϊου

    129 shares
    Share 52 Tweet 32
  • Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ έως Ιούλιο 2025 – Ποια ποσά και πότε καταβάλλονται

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch