: Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένα 24ωρο προτού τεθεί σε καραντίνα αφότου διαγνώσθηκε θετικός στον , ο υφυπουργός Υγείας του Ιράν Ιράζ Χαριρτσί έδειχνε να αισθάνεται άσχημα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ίδρωνε, ξεΐδρωνε, έβγαζε τα γυαλιά του και μ’ ένα χαρτομάντιλο σκούπιζε συνεχώς το μέτωπό του. Ο ίδιος μάλιστα στη διάρκεια της ομιλία του είχε τονίσει ότι η κατάσταση σχετικέ με τον ιό δεν είναι τόσο άσχημη στη χώρα του, αναφέρει το protothema.gr.

Πάντως, στο επίμαχο βίντεο ο Ιρανός υφυπουργός φαινόταν ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας επιβεβαίωνε στην κρατική τηλεόραση ότι ο υφυπουργός Υγείας του Ιράν Ιράζ Χαριρτσί μολύνθηκε από τον νέο κορωνοϊό και βρίσκεται τώρα σε καραντίνα.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου είχε ανακοινώσει πως ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό έφθασε τους 16 στο Ιράν και κάλεσε τους Ιρανούς να μένουν στα σπίτια τους, διότι αυτό «είναι ασφαλέστερο». Ο ίδιος πρόσθεσε πως υπήρξαν 34 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα, «περιλαμβανομένων 16 στην πόλη Κομ».