Του Γιώργου Θεοχάρη
Επένδυση -μαμούθ στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Καλαμάτα από τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Σε χαλεπούς καιρούς, όπως τα τελευταία χρόνια που διανύουμε, τέτοιες κινήσεις μόνο αέρα αισιοδοξίας και ελπίδας για ενα καλύτερο αύριο μπορούν να επιφέρουν !!! Οι θέσεις εργασίας ακόμα και ως σερβιτόρος στη σημερινή Ελλάδα είναι πλέον δυσεύρετες. Και σε πολλές περιπτώσεις εκμεταλλέυσιμες από τους εργοδότες.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εκτός από δεξιοτέχνης στα γήπεδα είναι κι ένας νέος άνθρωπος με αρχές και αξίες στη ζωή του και διακατέχεται από γνήσια αγάπη για τον τόπο του, την Ελλάδα και ιδιαίτερα την πάτρια γη, την Καλαμάτα. Εκεί που γεννήθηκε και ανατράφηκε από μία οικογένεια που του τροφοδότησε με όλα τα ηθικά ´´όπλα ´´!

Έχοντας όλα τα παραπάνω ένας νέος επιχειρηματίας είναι πλέον βέβαιο ότι μπορεί να διαπρέψει και βοηθήσει τον τόπο του δίνοντας εργασία στους νέους του και προσφέροντας μία διαφορετική νότα διασκέδασης και γεύσης στην Καλαμάτα. Το PLATEA πρόκειται να αποτελέσει το νέο στέκι για καφέ, ποτό και φαγητό στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Με το παριζιάνικο στυλ διακόσμησης έλκει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Καλές δουλειές !!!