Η οικογένεια ΜακΚάλιστερ αποφασίζει να πάει διακοπές στη Γαλλία για τα , όμως ξεχνάνε να πάρουν μαζί τους τον οχτάχρονο γιο τους Κέβιν! Ο Κέβιν μένει μόνος του στο σπίτι τους στο Σικάγο και φαίνεται να το απολαμβάνει, μέχρι τη στιγμή που δύο αποτυχημένοι ληστές προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι του και τότε το διασκεδάζει ακόμα περισσότερο!

Home Alone (1990)
A Family Comedy Without The Family.

Imbd Βαθμός (1-10) : 7.4
Ψήφοι – πλήθος : 234903
Είδος ταινίας : Comedy, Family
ID : tt0099785 | Τύπος : feature
Βαθ.κατ. : PG
Διάρκεια λεπτά : 103′
1η προβολή : Fri Nov 16 1990 – Ετος : 1990
Σενάριο : John Hughes (written by)
Σκηνοθεσία : Chris Columbus
Παίζουν οι ηθοποιοί : Macaulay Culkin Kevin McCallister, Joe Pesci Harry Lime, Daniel Stern Marv Merchants, John Heard Peter McCallister
Περιγραφή (αγγλικά) : An 8-year-old boy who is accidentally left behind while his family flies to France for Christmas must defend his home against idiotic burglars.
Περιγραφή (Ελληνικά) : Η οικογένεια ΜακΚάλιστερ αποφασίζει να πάει διακοπές στη Γαλλία για τα Χριστούγεννα, όμως ξεχνάνε να πάρουν μαζί τους τον οχτάχρονο γιο τους Κέβιν! Ο Κέβιν μένει μόνος του στο σπίτι τους στο Σικάγο και φαίνεται να το απολαμβάνει, μέχρι τη στιγμή που δύο αποτυχημένοι ληστές προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι του και τότε το διασκεδάζει ακόμα περισσότερο!

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΕΔΩ.