Ο οίκος Dior μεταδίδει τώρα μέσω διαδικτύου μαθήματα χορού για να προσφέρει ευχάριστο διάλειμμα σε όσους παραμένουν στο σπίτι στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Μπαλέτο στο σπίτι: Χορευτές κάνουν πρόβες, «ευχαριστώντας» με τον τρόπο τους το ιατρικό προσωπικό, Διδάσκοντες στη σειρά μαθημάτων είναι ο πρώτος χορευτής του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού Germain Louvet, ο χορογράφος του ίδιου Μπαλέτου Sébastien Bertaud και η πρίμα μπαλαρίνα και διευθύντρια της Εταιρείας Μπαλέτου της Όπερας της Ρώμης Ελεονόρα Αμπανιάτο. O ιστορικός οίκος τιμά την αγάπη του για τoν κλασικό χορό μέσω online μαθημάτων από τους αγαπημένους του χορευτές.

O χορός υπήρχε ανέκαθεν στο DNA του οίκου Dior. Οι ρίζες του ξεκινούν από τον ίδιο τον Monsieur Dior, ο οποίος σχεδίασε κοστούμια για μπαλέτα, κυρίως για την παράσταση Treize Danses του Roland Petit, καθώς και το νυφικό της Βρετανής μπαλαρίνας Margot Fonteyn. Έχοντας το ίδιο πάθος για τον χορό, η τωρινή καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri, ενσωμάτωσε το μπαλέτο στις επιδείξεις και σχεδίασε κοστούμια Υψηλής Ραπτικής για παραστάσεις, όπως η Nuit Blanche.