Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες

TechTeam από TechTeam
04/02/2025 07:00
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
64
SHARES
137
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χιόνια θα πέσουν την Τρίτη στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο

Ο καιρός άλλαξε ήδη ραγδαία και οι καταιγίδες που ξέσπασαν τη Δευτέρα (03.02.2025) θα συνεχιστούν στη διάρκεια της νύχτας και έως τα ξημερώματα της Τρίτης (04.02.2025). Στο «μάτι» της νέας κακοκαιρίας που θα διαρκέσει σχεδόν όλη την εβδομάδα βρίσκεται και η Αττική.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, για την επιδείνωση που εμφανίζει κιόλας ο καιρός, καταιγίδες θα πέσουν στη διάρκεια της νύχτας σε Σποράδες, στα βόρεια ηπειρωτικά και ενδεχομένως, νησιωτικά τμήματα του Βορείου Αιγαίου. Επίσης, καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα, στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια.

Αλλά και στην Αττική, που «πνίγηκε» το απόγευμα της Δευτέρας από τη δυνατή νεροποντή, προβλέπονται νέες βροχές, κυρίως μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Λόγω της ισχυρής καταιγίδας και της συσσώρευσης υδάτων και στα δύο ρεύματα είχε κλείσει η Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

«Σε βαθμιαία αποδρομή τα περισσότερα και τα εντονότερα φαινόμενα στην Αττική. Τα ύψη βροχής κατά μέσο όρο στα 20 με 30mm, ενώ τοπικά στα νότια πλησιάσαμε κοντά στα 40mm (στο ΣΕΦ)», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, το βράδυ της Δευτέρας, ο διευθυντής της ΕΜΥ, μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς.

Νωρίτερα, το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ έκανε λόγο για επιδείνωση από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Από την Τρίτη θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση το επόμενο τριήμερο.

Ειδικότερα, την Τρίτη, βροχές θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες, ενώ γρήγορα στη Δυτική Ελλάδα και προοδευτικά στη Βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Πολύ ενισχυμένοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων, με εντάσεις 6-7 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, θα επικρατήσουν στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, η οποία θα συνεχιστεί την Τετάρτη (05.02.2025), διατηρούμενη στη συνέχεια για αρκετές ημέρες σε χαμηλά επίπεδα.

Από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή (07.02.2025) θα διατηρηθούν οι θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο.

Όπως ανέφερε στο MEGA, ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος:

«Αύριο (σ.σ. 04.02.2025) ξεκινάει ο χειμώνας. Μέσα σε 24 ώρες έχουμε εναλλαγές με τρεις εποχές. Υπάρχουν πλημμυρικοί κίνδυνοι αλλά σε τοπικό επίπεδο, αλλά δεν είναι αυξημένη η πιθανότητα γιατί είναι ένα πέρασμα το οποίο πάρα πολλές φορές έχει έρθει στην Αττική, αλλά σε τοπικό επίπεδο, ενδεχομένως κατά τη διάρκεια εξάρσεων των βροχοπτώσεων. Καλό θα είναι οι τηλεθεατές μας αν δουν ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των φαινομένων ότι υπάρχει πρόβλημα να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους ή να μη βγουν από το σπίτι. Όχι όμως ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο», συμπλήρωσε ο μετεωρολόγος.

«Από αύριο και μετά επειδή θα είναι πάρα πολύ λίγα τα φαινόμενα τελικά, γιατί όπως παίρνουμε τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία βλέπουμε ότι τελικά τα φαινόμενα των χιονοπτώσεων, δεν υπάρχει πολύς υετός, δεν υπάρχει υγρασία. Θα είναι πολύ λίγα, πολύ εξασθενημένα, κάποιες νιφαδοπτώσεις κάποιες τοπικές χιονοπτώσεις πάνω από τα 400 μέτρα σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής, ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Και στην Αττική από Τετάρτη (05.02.2025), Πέμπτη (06.02.2025) και μετά πάνω από τα 500 μέτρα δε θα προβληματίσουν», τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Αυτό που προβληματίζει είναι ότι από τις 12 – 13 Φλεβάρη, δηλαδή δέκα μέρες μετά και ίσως και λίγο παραπάνω αλλά το πηγαίνουμε σιγά σιγά, φαίνεται ότι θα επικρατήσει και θα καθίσει αυτό το κρύο. Θα στρογγυλοκαθίσει αυτή η ψυχρή αέρια μάζα πάνω από την περιοχή μας και θα ρίξει τη θερμοκρασία κατά 7 – 9 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Δηλαδή από τους 18 βαθμούς χτες (σ.σ. 02.02.2025) στην Αθήνα, θα πάμε στη μέση της εβδομάδας στους 10 βαθμούς. Από τους 14 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη στους 7. Το κρύο θα μας επηρεάσει όλη την εβδομάδα και ενδεχομένως μέχρι τις 15 Φλεβάρη να παραμείνουν οι ψυχρές αέριες μάζες. Άρα, από αύριο κι έπειτα, μετά το πέρασμα των βροχοπτώσεων ο χειμώνας έρχεται όχι τόσο με φαινόμενα αλλά με κρύο», κατέληξε ο μετεωρολόγος του MEGA.

ΕΜΥ: Πρόγνωση καιρού Τετάρτης (05.02.2025)
Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και το Ιόνιο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και πιθανόν στα νοτιοανατολικά έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια και τα ανατολικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΕΜΥ: Πρόγνωση καιρού Πέμπτης (06.02.2025)
Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΕΜΥ: Πρόγνωση καιρού Παρασκευής (07.02.2025)
Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα δυτικά.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΕΜΥ: Πρόγνωση καιρού Σαββάτου (08.02.2025)
Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Meteo: Δελτίο καιρού της Τρίτης (04.02.2025)
Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου βροχές θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ανατολικά και νότια όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Προοδευτικά στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 4 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -1 έως 9-10, στα δυτικά και στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 10-11, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 6 έως 12 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 15, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 5 έως 10 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 15-17 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 4-5 και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες ενδέχεται να είναι παροδικά ισχυρές και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Χιονόπτωση θα εκδηλωθεί στα ανώτερα τμήματα της Πάρνηθας. Μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια του νομού και στη συνέχεια θα σταματήσουν Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και προοδευτικά βόρειοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε βροχές κατά περιόδους και βελτίωση του καιρού τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς

 

 

Ετικέτες: καιρός
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΕΙΣΜΟΣ τώρα Live: Που έγινε σεισμός πριν από λίγη ώρα

Επόμενο Άρθρο

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ- 669,39 ευρώ η 6η κατηγορία- Η λίστα με τα αναδρομικά στις συντάξεις 

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

23/04/2025 | 22:30
Featured

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες έως και την Κυριακή, πότε πέφτει η θερμοκρασία

23/04/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Συννεφιά και αφρικανική σκόνη σήμερα Τρίτη του Πάσχα

22/04/2025 | 07:11
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Δευτέρα του Πάσχα: Απότομη αλλαγή του καιρού με σύννεφα, βροχές και καταιγίδες – Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία

21/04/2025 | 06:00
Featured

Κυριακή του Πάσχα: Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία, αναλυτικά η πρόγνωση

19/04/2025 | 22:46
Featured

Με αίθριο καιρό και υψηλές θερμοκρασίες το Μ. Σάββατο και η Κυριακή του Πάσχα – Αναλυτική πρόγνωση

19/04/2025 | 07:00
Featured

Καιρός Πάσχα: Καλοκαίρι μέχρι τη Δευτέρα – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη

18/04/2025 | 21:31
Featured

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες το ψήσιμο του οβελία

18/04/2025 | 07:39
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ- 669,39 ευρώ η 6η κατηγορία- Η λίστα με τα αναδρομικά στις συντάξεις 


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    629 shares
    Share 252 Tweet 157
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    341 shares
    Share 136 Tweet 85
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    318 shares
    Share 127 Tweet 80
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    296 shares
    Share 118 Tweet 74
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    251 shares
    Share 100 Tweet 63
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    217 shares
    Share 87 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch