Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Έκτακτο ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023!!! ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ !!

Πότε μπαίνουν τα λεφτά!

Newsroom από Newsroom
08/01/2023 11:53
Ενημερώθηκε: 08/01/2023 13:26:27
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
2.4k
SHARES
5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έκτακτο ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023!!! ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) !! – Τι ισχύει με τις ημερομηνίες!

NEWS: Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, από τις 26 Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2023.

ΕΙΔΗΣΗ που πρέπει να γνωρίζουν οι ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – Τι αλλάζει στα ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ -ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΠΕΚΑ

Αναλυτικά:

Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr), ο ΟΓΑ(oga.gr), το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) ,το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ θα καταβάλουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023.

Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του e-ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα πληρώσουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023.

Με βάση το ΑΜΚΑ θα καταβάλουν το ΙΚΑ(ika.gr), οι τράπεζες, ο ΟΤΕ και το Δημόσιο τις συντάξεις στους ασφαλισμένους.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθούν οι συντάξεις στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Ενώ τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι συντάξεις στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Έκτακτο ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023!!! ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ !! – Aγρότες ενημερωθείτε!

Δημοσιεύθηκαν τα ΦΕΚ για χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της καλλιέργειας ελιάς στην Λέσβο και την καλλιέργεια καστανιάς στην Πιερία.

Λέσβο
Δικαιούχοι της κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) ορίζονται οι ελαιοπαραγωγοί της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για αγροτεμάχια ελιάς, οι οποίοι έχουν υποβάλλει δήλωση εκμετάλλευσης ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το έτος 2020, διαθέτουν παραγωγικά δέντρα και διατηρούν τουλάχιστον ένα (1) στρέμμα καλλιέργειας ελιών.
Το ύψος του ποσού ενίσχυσης καθορίζεται σε 21 ευρώ ανά στρέμμα καλλιέργειας ελιών.

Κάθε δικαιούχος που θα ενημερωθεί σχετικώς από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) οφείλει να προσκομίσει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, το αργότερο, υπεύθυνη δήλωση για την πληρωμή στην οποία να αναγράφει τα στοιχεία του. Διαβάστε το ΦΕΚ (εδώ)

Πιερία

Δικαιούχοι της κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) ορίζονται οι γεωργοί που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή καστάνων σε αγροτεμάχια καστανιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, οι οποίοι έχουν υποβάλλει ενιαία αίτηση ενίσχυσης για το έτος 2021, διαθέτουν παραγωγικά δέντρα και διατηρούν τουλάχιστον ένα (1) στρέμμα καλλιέργειας καστάνων.
Το ύψος του ποσού ενίσχυσης καθορίζεται σε 144 ευρώ ανά στρέμμα καλλιέργειας καστάνων.

Κάθε δικαιούχος που θα ενημερωθεί σχετικώς από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οφείλει να προσκομίσει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, το αργότερο, υπεύθυνη δήλωση για την πληρωμή στην οποία να αναγράφει τα στοιχεία του. Διαβάστε το ΦΕΚ (εδώ).

Συντάξεις: Αυξήσεις από 35 ευρώ στις πολύ χαμηλές συντάξεις των 455 ευρώ έως και 200 ευρώ για τις υψηλές των 2.580 ευρώ θα δουν στους λογαριασμούς τους 2,5 εκατ. συνταξιούχοι με την πληρωμή των συνάξεων Φεβρουαρίου που προγραμματίζεται για τις 24 με 26 ή 27 Ιανουαρίου.

Επιστροφές ΕΑΣ

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι επιστροφές της ΕΑΣ για τους συνταξιούχους του Δημοσίου για τα έτη 2017 και 2018, αλλά και το 11μηνο των αναδρομικών για επικουρικές συντάξεις και Δώρα.

Η πιθανότητα να δοθούν αυτά τα ποσά στους συνταξιούχους είναι μεγάλη, όπως μεγάλο είναι και το κόστος που φτάνει στα 2,2 δισ. ευρώ. Μία από τις επιλογές που εξετάζουν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη είναι να πληρωθούν αναδρομικά σε τρεις έως πέντε ετήσιες δόσεις. Μία άλλη είναι να τηρηθούν απαρέγκλιτα ο νόμος και η τελευταία απόφαση του ΣτΕ και να δοθούν αναδρομικά μόνο σε όσους συνταξιούχους έχουν προσφύγει στα δικαστήρια. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος δεν ξεπερνά τα 800 εκατ. ευρώ (για επικουρικές, Δώρα και ΕΑΣ). Το ηθικό θέμα είναι πως οι συνταξιούχοι που δεν έκαναν προσφυγές το έπραξαν έχοντας την πεποίθηση ότι δικαιούνται αναδρομικά και χωρίς να κάνουν αγωγές. Η τύχη των αναδρομικών, πάντως, θα κριθεί μέσα στη χρονιά και, μάλιστα, το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο πρώτο τρίμηνο, που η κυβέρνηση θα έχει τα τελικά στοιχεία για την πορεία της οικονομίας το 2022 και τον κουμπαρά του 2023.

Το 2023 φέρνει και άλλες ανατροπές. Αλλάζουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους δεν έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, ενώ για το Δημόσιο η έξοδος με μειωμένη σύνταξη προϋποθέτει στο εξής ηλικία 62 ετών. Εξαιρούνται άνδρες και γυναίκες που είχαν 25ετία στα έτη 2010, 2011 και 2012 και συμπλήρωσαν έως το 2022 τις ηλικίες των 55 έως 60 ετών.

Συντάξεις: Από 39 έως 194 ευρώ κέρδος στην τσέπη για περίπου 1,75 εκατ. συνταξιούχους
Οι αυξήσεις συντάξεων καταβάλλονται στο τέλος Ιανουαρίου 2023 με ποσοστό 7,75% και αφορούν περίπου 1.750.000 συνταξιούχους.

Οι αυξήσεις για όσους λαμβάνουν μηνιαία κύρια σύνταξη από 500 έως 2.500 ευρώ κυμαίνονται μεταξύ 39 και 194 ευρώ και εξαρτώνται από το αν έχουν ή όχι προσωπική διαφορά.

Για παράδειγμα, συνταξιούχος έως το 2022 με σύνταξη 1.000 ευρώ θα πάρει στο τέλος Ιανουαρίου 77,5 ευρώ τακτική αύξηση για τη σύνταξη Φεβρουαρίου και αναδρομική αύξηση άλλα 77,5 ευρώ για τη σύνταξη Ιανουαρίου. Η μηνιαία του σύνταξη θα είναι 1.077,5 ευρώ και τα άλλα 77,5 ευρώ θα του πιστωθούν μόνο για μία φορά ως αναδρομική αύξηση της σύνταξης Ιανουαρίου. Αν έχει προσωπική διαφορά που συμπληρώνει τα 1.000 ευρώ (π.χ. 880 ευρώ συν 120 ευρώ προσωπική διαφορά), τότε τα 77,5 ευρώ της αύξησης θα συμψηφιστούν με τα 120 ευρώ και η προσωπική διαφορά θα μειωθεί στα 42,5 ευρώ. Ο συμψηφισμός θα αφορά και την αναδρομική αύξηση της σύνταξης Ιανουαρίου. Στην περίπτωση αυτή ο συνταξιούχος δεν θα έχει αύξηση στην τσέπη, αλλά το κέρδος του θα είναι η μείωση της προσωπικής διαφοράς στα 42,5 ευρώ. Η αύξηση χορηγείται:

1 Στο βασικό ποσό της εθνικής σύνταξης, που από τα 384 ευρώ διαμορφώνεται στα 413,76 ευρώ για 20 έτη ασφάλισης και στα 372,38 ευρώ (από 345,6 ευρώ) για 15 έτη, καθώς και στην ανταποδοτική σύνταξη για όσους ήταν ήδη συνταξιούχοι το 2022 και όσους είχαν κάνει αίτηση με έναρξη καταβολής της σύνταξης έως 31/12/2022.

Συντάξεις: Ποια θα είναι η λύση με τα αναδρομικά – Οι 15+1 ανατροπές σε όρια ηλικίας

  • 2 Στο ποσό της εθνικής σύνταξης για τις νέες συντάξεις από 1/1/2023 (473,16 ευρώ για 20 έτη και 372,38 ευρώ για 15 έτη). Η ανταποδοτική σύνταξη για τους νέους από 1/1/2023 συνταξιούχους δεν θα αυξηθεί κατά 7,75%, καθώς θα υπολογιστεί με υψηλότερες συντάξιμες αποδοχές στις οποίες θα ενσωματωθεί ο υψηλός πληθωρισμός του 2022.
  • 3 Στις συντάξεις των ανασφάλιστων υπερηλίκων ΟΓΑ και στα επιδόματα ανασφάλιστων που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ.
  • 4 Στα αναπηρικά επιδόματα (με χρόνο ασφάλισης) που χορηγεί ο ΕΦΚΑ σε όσους έχουν και αναπηρική σύνταξη.

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη τον επόμενο χρόνο

Περισσότεροι από 180.000 ασφαλισμένοι συμπληρώνουν μέσα στο 2023 όρια ηλικίας κάτω των 67 και των 62 ετών και μπορούν να πάρουν σύνταξη. Από το Δημόσιο στη σύνταξη το 2023 βγαίνουν:

1 Ασφαλισμένοι-ες υπάλληλοι γεννημένοι-ες το δεύτερο εξάμηνο του έτους 1961 με 25ετία έως και 31-12-2010, που συμπληρώνουν 35 έτη συνολικά μέχρι και την 31-12-2018 (απαιτούμενο όριο ηλικίας 60 ετών και 6 μηνών για σύνταξη το 2023).

2 Ασφαλισμένοι-ες υπάλληλοι γεννημένοι-ες το δεύτερο εξάμηνο του έτους 1961 με 25ετία έως και 31-12-2011, που συμπληρώνουν 36 έτη συνολικά μέχρι και την 31-12-2019 (απαιτούμενη ηλικία 60 ετών και 6 μηνών).

3 Ασφαλισμένοι-ες υπάλληλοι γεννημένοι-ες το δεύτερο εξάμηνο του έτους 1961 με 25ετία έως και 31-12-2010, που συμπληρώνουν 35 έτη συνολικά μέχρι και την 31-12-2019 (απαιτούμενη ηλικία 60 ετών και 6 μηνών).

4 Ασφαλισμένοι-ες υπάλληλοι που είναι γεννημένοι-ες έως και τον 09/1960 με 25ετία έως και 31-12-2012 που συμπληρώνουν 37 έτη συνολικά μέχρι και την 31-12-2019 (απαιτούμενη ηλικία 60 ετών και 11 μηνών).

 Από το ΙΚΑ στη σύνταξη το 2023 βγαίνουν:

1 Γυναίκες – μητέρες ασφαλισμένες πριν από το 1993 γεννημένες έως και τον 03/1963, με 5.500 ημέρες ασφάλισης έως και 31-12-2011 και τέκνο γεννημένο από το 1993 και μετά (απαιτούμενη ηλικία 60 ετών και 9 μηνών).

2 Γυναίκες που συμπλήρωσαν έως 31-12-2010 τις 4.500 ημέρες ασφάλισης συνολικά, εκ των οποίων 3.600 στα βαρέα και ανθυγιεινά και εξ αυτών 1.000 βαρέα τα τελευταία 17 έτη προ της συνταξιοδότησης και είναι γεννημένες το 1968 (απαιτούμενη ηλικία 55 ετών).

 

ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση LIVE: ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ – Γεμίζουν οι τσέπες των αγροτών !!!ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ

 

 

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2022ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΓεωργαντάςΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕεξισωτική ΟΠΕΚΕΠΕΕΦΚΑΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣΟΠΕΚΑΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2022ΟΠΕΚΕΠΕ NEWSΟΠΕΚΕΠΕ ONLINEΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣπληρωμές συντάξειςΠΛΗΡΩΜΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ LIVEΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2022ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου περιλαμβάνονταν δύο νομοσχέδια του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Το ένα αφορά τη διαχείριση και τον έλεγχο του αιγιαλού και των παραλιών, ενώ το δεύτερο την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας, η οποία καθιερώνει ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% στα κέρδη των πολυεθνικών εταιρειών. Επίσης συζητήθηκε  η πρόταση δημιουργίας της "Νέος ΟΣΕ ΑΕ" από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Κυβερνητικές πηγές: Την Δευτέρα μετά το Υπουργικό Συμβούλιο οι αλλαγές στην κυβέρνηση μετά τις 5 παραιτήσεις

27/06/2025 | 20:13
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μαρκόπουλος: Κηλίδα για εμάς ο ΟΠΕΚΕΠΕ – Ο πρωθυπουργός να αναλάβει ηθικές και πολιτικές πρωτοβουλίες

27/06/2025 | 18:00
Featured

Η σύσκεψη Μητσοτάκη και η απόφαση παραίτησης Βορίδη και τριών υφυπουργών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

27/06/2025 | 17:47
HOT NEWS

Σβήνουν χρέη δεκαετίας προς τον ΕΦΚΑ – Αλλάζουν όλα στις παραγραφές, έρχονται νέες ρυθμίσεις με περισσότερες δόσεις

27/06/2025 | 17:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γεωργιάδης: Σχεδιάζουμε επέκταση στο καλάθι του νοικοκυριού και σε επώνυμα προϊόντα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    1134 shares
    Share 454 Tweet 284
  • Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο: Διεθνείς αναλυτές είχαν προειδοποιήσει – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «κόκκινο» συναγερμό

    691 shares
    Share 276 Tweet 173
  • Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

    396 shares
    Share 158 Tweet 99
  • Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

    344 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια από το απόγευμα

    315 shares
    Share 126 Tweet 79
  • ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά με ποδήλατο: Τραγωδία στο Μενίδι με 9χρονη – Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ

    260 shares
    Share 104 Tweet 65
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch