Εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ! Η έκπληξη του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2023! Έρχεται νέο VOUCHER – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ

Ενημερωθείτε αναλυτικά!!!

481
SHARES
1k
VIEWS

Εξαιρετικά ! Η έκπληξη του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2023! Έρχεται νέο VOUCHER – (dypa.gr)! (efka.gov.gr) ΝΕΑ – Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί σε όσους δεν κληρώθηκαν στον να κάνουν οικονομικές διακοπές μέσω του προγράμματος , με την πλατφόρμα tourism4all να αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΝΕΑ LIVE: Γ´ δόση ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ 2023!! ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ ΟΠΕΚΑ ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΕΑΠ!

Η κλήρωση αναμένεται να γίνει περίπου μια εβδομάδα, μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις αιτήσεις.

Τουρισμός για Όλους με αλλαγές

Με αλλαγές, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τρέξει φέτος το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους προκειμένου και να αυξηθεί το ποσό αλλά και να διευρυνθούν οι δικαιούχοι.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση φαίνεται να εξετάζει την αύξηση του voucher από τα 150 ευρώ που είναι σήμερα, στα 200 ευρώ.

Πιο γενναία αύξηση σχεδιάζεται για τα ΑΜΕΑ, καθώς τώρα το voucher είναι στα 200 ευρώ και εξετάζεται να διπλασιαστεί και να φτάσει στα 400 ευρώ.

Επίσης, αλλαγές αναμένονται και στα εισοδηματικά κριτήρια, με στόχο να διευρυνθεί ο αριθμός των δικαιούχων. Παράλληλα, φέτος αναμένεται να εισαχθούν και κοινωνικά κριτήρια, προκειμένου να έχουν προτεραιότητα μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνες κ.ά.

Πάντως, μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα οι αλλαγές, τα ισχύοντα εισοδηματικά κριτήρια μέχρι σήμερα έχουν ως εξής:

Άγαμος: Έως 16.000 ευρώ
Έγγαμος: Έως 28.000 ευρώ
Έγγαμος με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ
Έγγαμος με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ + 1.500 ευρώ ανά ανήλικο παιδί




Πώς κάνετε αίτηση

Οι αιτήσεις για τον «» φέτος αναμένεται να πραγματοποιηθούν κλιμακωτά, ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ. Όταν η πλατφόρμα ανοίξει για τον ΑΦΜ σας, πρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα tourism4all, με τους κωδικούς Taxisnet και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Καταχωρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, το e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τα οποία, στη συνέχεια, πιστοποιείτε.

Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
Καταχωρείτε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ! Η έκπληξη του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2023! Έρχεται νέο VOUCHER – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ – Ημερομηνίες πληρωμών!

Για τη μείωση του συνωστισμού, την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και την έγκαιρη διανομή των συντάξεων του (oga.gr) μέσω ΕΛΤΑ, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Αυγούστου 2023 του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) θα καταβληθούν τμηματικά.

  • Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  (ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  (ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Ιουλίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 27 και 28 Ιουλίου
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 27 και 28 Ιουλίου
  • Ο (oaee.grθα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023
  • Ο (oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023
  • Το  (nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023
  • Ο  θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023
  • Η ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ … ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!! ΚΑΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 VOUCHER ΤΩΡΑ!!! Σε 2 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ!!!

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο