ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023! ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ!! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !

Αναλυτικές πληροφορίες!

681
SHARES
1.4k
VIEWS

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023! ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ!! (dypa.gr) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ! – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε!

Αλλαγή στις ημέρες που θα πληρώνονται πλέον οι συντάξεις, αρχής γενομένης από αυτές του Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε ο .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

για τους μισθωτούς: η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.
για τους μη μισθωτούς: η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.




Κατά συνέπεια:
  • οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/09/2023, ημέρα Τρίτη, για δε τους μισθωτούς στις 28/09/2023, ημέρα Πέμπτη,
  • οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/10/2023, ημέρα Πέμπτη, για δε τους μισθωτούς στις 30/10/2023, ημέρα Δευτέρα,
  • οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, για δε τους μισθωτούς στις 29/11/2023, ημέρα Τετάρτη.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!-ΝΕΑ LIVE ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023! ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ!! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ! – Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Huawei.

Από σήμερα και ώρα 10:00 μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23:59, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικές αιτήσεις για συμμετοχή στο νέο διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης, με τίτλο «Βασικές Δεξιότητες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», συνολικής διάρκειας 100 ωρών, για 500 άνεργες γυναίκες.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι ωφελούμενες θα έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στον τομέα των δικτύων και θα έχουν κατανοήσει τις βασικές αρχές δρομολόγησης, μεταγωγής, ασύρματης δικτύωσης, ασφάλειας δικτύου, τις βασικές έννοιες του IPv4, IPv6 και τα βασικά στοιχεία SDN και των αυτοματισμών.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί, μέσω σύγχρονης πλατφόρμας εκπαίδευσης (online live), ενώ με την ολοκλήρωση κάθε θεματικής ενότητας, όλες οι ωφελούμενες θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος σε αντίστοιχες δωρεάν εξετάσεις που θα βεβαιώνουν το επίπεδο γνώσεών τους. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης του προγράμματος, οι καταρτιζόμενες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω gov.gr. Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Ψηφιακές Δεξιότητες → Βασικές δεξιότητες τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών για άνεργες γυναίκες.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων, θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους και, στη συνέχεια, θα αποσταλεί από τη ΔΥΠΑ ενημερωτικό e-mail στις ωφελούμενες σχετικά με την οριστική επιλογή τους στο πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για τις διαδικασίες εγγραφής και παρακολούθησης.

Ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, δήλωσε: «Μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες με Google, Coursera, Cisco, Microsoft και Amazon, η ΔΥΠΑ συνεχίζει τις συμπράξεις συνεργασίας με παγκόσμιες εταιρίες τεχνολογίας για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού της χώρας, με έμφαση σε ψηφιακές δεξιότητες μεγάλης ζήτησης στην αγορά εργασίας. Η νέα δράση δίνει έμφαση στην πρόσβαση των άνεργων γυναικών στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, ενισχύοντας την απασχολησιμότητά τους σε ειδικότητες με προοπτική».

Από την πλευρά του, ο CEO της Huawei South Balkan Region, Ren Fujun, σημείωσε: «Η Huawei υποστηρίζει ενεργά την προώθηση των γυναικείων ταλέντων και την ισότιμη συμμετοχή τους στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιούμε και, σε συνέχεια του μνημονίου συνεργασίας που έχουμε υπογράψει με τη ΔΥΠΑ, χρηματοδοτούμε εξ ολοκλήρου ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης που απευθύνεται αποκλειστικά σε άνεργες γυναίκες. Άλλωστε, η περαιτέρω ενδυνάμωση των γυναικών θα ωφελήσει τόσο τον τομέα της απασχόλησης όσο και τον τομέα ΤΠΕ».

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ LIVE – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ 4.119.028 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΦΚΑ ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟ- ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2023-2024 – ΟΣΔΕ ΟΠΕΚΕΠΕ

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ- ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΑΝ…! ΕΦΚΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ! ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!!

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο