Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στον Έβρο ο Μητσοτάκης! Το έργο της επέκτασης για τον φράχτη

Η ΕΛΑΣ απέτρεψε 250.000 παράνομες αφίξεις το 2022

Newsroom από Newsroom
31/03/2023 12:10
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
129
SHARES
274
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΕΒΡΟΣ: Ως έργο υψίστης σημασίας λογίζεται για την κυβέρνηση η επέκταση του φράχτη στον Έβρο καθώς θα συμβάλει στην περαιτέρω θωράκιση των εξωτερικών συνόρων τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην προσπάθεια αποτροπής των μεταναστευτικών ροών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σήμερα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί σε Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί στέλνοντας για ακόμη φορά το μήνυμα πως η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στον ακριτικό Έβρο. Παράλληλα όπως έχει προαναγγείλει το πρωθυπουργικό γραφείο το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στην περιφερειακή ενότητα Έβρου.

Συνοδεύοντας τον @primeminister με τον @theodorikakosp στον Έβρο για την εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης επέκτασης του φράχτη. Έργο υψίστης σημασίας που έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του #ΚΥΣΕΑ και θα συμβάλλει στην προστασία των συνόρων μας και στην μεταναστευτική πολιτική. pic.twitter.com/K0zyAMPquC

— Νότης Μηταράκης – Notis Mitarachi (@nmitarakis) March 31, 2023

Τι περιλαμβάνει η επέκταση του φράχτη στον Έβρο

Το έργο της επέκτασης του φράχτη σε όλο το μήκος των χερσαίων συνόρων είχε αποφασιστεί τον περασμένο Αύγουστο σε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε το πρωθυπουργικό γραφείο η επέκταση θα προχωρήσει «κατά προτεραιότητα σε επίμαχα σημεία όπως αυτά προσδιορίζονται από τα συναρμόδια Υπουργεία και το ΓΕΕΘΑ. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι ο διαγωνισμός για συμφωνία- πλαίσιο. Αποφασίστηκε επίσης η αναβάθμιση και η ενίσχυση των μέσων επιτήρησης».

Τον περασμένο Ιανουάριο, σε εφαρμογή της απόφασης του ΚΥΣΕΑ και του σχεδίου ΑΚΡΙΤΑΣ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, υπέγραψαν την διακήρυξη για το νέο φράχτη στον Έβρο. Η επέκταση του φράχτη θεωρείται αναγκαία και κατεπείγουσα, σε μήκος περίπου 35 χιλιομέτρων στην περιοχή μεταξύ του οικισμού «Ψαθάδες» Διδυμοτείχου έως την περιοχή Κορνοφωλιάς Σουφλίου και το οποίο αποτελεί το πρώτο κομμάτι από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, τα έργα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ισχυρό κιγκλίδωμα, χωματουργικά έργα συντήρησης, αναβάθμισης και κατασκευής νέων οδών επιτήρησης και συντήρησης των τεχνητών εμποδίων κατά μήκος του Έβρου, ενίσχυσης υφιστάμενων τεχνικών και ενίσχυση αναχωμάτων. Θα κατασκευαστούν θυροφράγματα καθώς και επτά νέα υπερυψωμένα παρατηρητήρια κατά μήκος του φράχτη.

Την ίδια ώρα προβλέπονται εργασίες βελτίωσης, συντήρησης και αναβάθμισης σε τέσσερα επιτηρητικά φυλάκια (Μαύρου Όγκου, 126, Παγαλας, Σουφλίου, Φυλακτού και Ψαθάδων) καθώς και σε τρία κτήρια της ΕΛ.ΑΣ. ( Τ.Σ.Φ. Κυπρίνου, Τ.Σ.Φ. Διδυμοτείχου και Α.Τ.-Τ.Α. Διδυμοτείχου). Τέλος αναμένεται να τοποθετηθεί νέο προκατασκευασμένοκτίριο επιφάνειας 300 τ.μ. φύλαξης εξοπλισμού φύλαξης συνόρων.

Ύψιστης σημασίας ο φράχτης για την μεταναστευτική πολιτική

Την ίδια ώρα, ο φράχτης αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών στην χώρα μας, όπως απέδειξε περίτρανα και η ανταπόκριση στην υβριδική απειλή που εξαπέλυσε η Τουρκία τον Μάρτιο του 2020, όταν και δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες επιχείρησαν, σε ορισμένες περιπτώσεις και δια της βίας να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.

Από τότε, ακόμη κι αν δεν υπήρξε ξανά συντονισμένη και ενορχηστρωμένη από την Τουρκία προσπάθεια παραβίασης των ελληνικών συνόρων στον Έβρο, η Ελληνική Αστυνομία και η συνοριοφυλακή αξιοποιώντας μεταξύ άλλων και τον φράχτη έχουν επιτύχει να αποτρέψει την είσοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα βρίσκονταν στην χώρα μας φέρνοντας ξανά εικόνες από τη Μόρια και την Ειδομένη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία και χάρις στην αλλαγή πολιτικής στο μεταναστευτικό έχουν αυξηθεί ραγδαία οι αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στην περιοχή του Έβρου από την Ελληνική Αστυνομία. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο την περασμένη χρονιά απετράπησαν πάνω από 250.000 παράνομες αφίξεις.

Δείτε αναλυτικά τις αποτροπές από το 2015 έως και το 2022:

2015: 42.991
2016: 42.991
2017: 73.554
2018: 99.702
2019: 127.903
2020: 182.536
2021: 175.301
2022: 256.060

Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν την συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται για την προστασία των συνόρων, επιφέροντας έτσι μείωση των μεταναστευτικών ροών σε χαμηλό δεκαετίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Δείτε τις μεταναστευτικές ροές από το 2015 έως και σήμερα:

2015: 874.735
2016: 45.828
2017: 33.853
2018: 45.828
2019: 72.422
2020: 14.848
2021: 8.745
2022: 17.000
2023 (έως 28/02): 2.505

Αντιπαράθεση για την «τροπολογία Παπαδημούλη»

Την σημασία του εν λόγω έργου τόνισε χθες ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στον Γέρακα όπου και έκανε ειδική αναφορά στην επίσκεψή του στον Έβρο λέγοντας «θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω την επέκταση του έργου του φράχτη που θωράκισε τον Έβρο και την πατρίδα από τις παράνομες μεταναστευτικές εισβολές».

Η συγκεκριμένη αναφορά μόνο τυχαία δεν ήταν αφού τις τελευταίες ώρες ο φράχτης στον Έβρο αποτελεί ξανά θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, λόγω της κίνησης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη να είναι εισηγητής της πρωτοβουλίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σύμφωνα με την οποία ζητείται να μην χρηματοδοτηθεί η επέκταση του φράχτη στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες περιοχές της ΕΕ όπου οι εθνικές κυβερνήσεις το ζητούν.

«Θέλω να θυμίσω ποιοι είναι αυτοί που τη στήριξαν και ποιοι είναι ακόμα απέναντι σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια να ασφαλίσει η χώρα τα σύνορά της. Μόλις χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τροπολογία με την οποία ζητά από την Ευρώπη να μην χρηματοδοτήσει το έργο στον Έβρο. Να το ακούσετε όλοι, δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες. Χρειάζεται απλά κρίση και σωστή επιλογή για την επόμενη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: #ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΕβροςΕΒΡΟΣ ΝΕΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗκυριάκος μητσοτάκης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Με τρακτέρ στη Λάρισα για τον Μητσοτάκη – Στο κόκκινο το κόστος παραγωγής και οι αποζημιώσεις

15/10/2026 | 11:02
Featured

Μητσοτάκης – Γεωπολιτική αναβάθμιση Ελλάδας – ΗΠΑ: Στρατηγική συμμαχία με επίκεντρο την άμυνα και την ενέργεια μετά την επίσκεψη Ρούμπιο

11/10/2026 | 14:06
Featured

Στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού στην Ορμύλια Χαλκιδικής ο Μητσοτάκης

08/10/2026 | 14:05
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΙΑΣΩ: Νέο σενάριο συμφωνίας με την ΗΜΙΘΕΑ, ενώ η Πειραιώς έχει αρνηθεί ότι είναι αγοραστής – Τα ανοιχτά μέτωπα Μητσοτάκη

28/09/2026 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τι ώρα αρχίζει ο Ακάθιστος Ύμνος – Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ: Επικουρικές με εκκρεμότητες και αναδρομικά έως 4.200€ στα παραδείγματα – Η νέα πλατφόρμα του ΕΦΚΑ

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ: Ποσά από 360€ έως 4.800€ στα παραδείγματα – Ποιοι περιμένουν χρήματα και τι πρέπει να δηλώσουν στην Εφορία

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μαρινάκης: Πρόσθετα μέτρα στήριξης εφόσον δοθεί δημοσιονομική ευελιξία – Τι είπε για GSI Γκιλφόιλ κι αυτοδυναμία

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Καιρός: Το Σάββατο η πιο δύσκολη ημέρα της νέας επιδείνωσης – Το κρίσιμο 6ωρο για την Αθήνα

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Νέα εποχή στην αμερικανική πρεσβεία: Ο «αθόρυβος» διπλωμάτης Τζόσουα Χακ παίρνει το τιμόνι

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Γιορτή σήμερα 17 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιος Ανδρέας ο Οσιομάρτυρας «Ὁ ἐν τὴ Κρίσει»

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Τουρκική NAVTEX νότια του Καστελλόριζου: Ένταση για την EUNOMIA με φόντο το καλώδιο Κρήτης–Κύπρου

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τσίπρας καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch