Με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ευχές και πολλά χαμόγελα αποχαιρέτησαν ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης το 2019.

Μικρούς και μεγάλους φίλους υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για να αποχαιρετήσουν με κάλαντα το 2019!

Ο πρωθυπουργός που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά, υποδέχτηκε παιδιά από τη Χιμάρα, τη Μητρόπολη αλλά και από το «Μαζί για το Παιδί».

Μάλιστα, οι νεαροί από το «Μαζί για το Παιδία» χάρισαν μια κάρτα με τα ονόματά τους στον Κυριάκος Μητσοτάκη, ενώ τα πιτσιρίκια είχαν πολλές ερωτήσεις να του κάνουν, τόσο για τα μικρόφωνα, όσο και για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε όλα, ενώ τους υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα στολίσουν μαζί το δέντρο.

Στο Μαξίμου βρέθηκαν επίσης τόσο ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Θεόφιλος», όσο και η μουσικοχορευτική ομάδα Καστελόριζου.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε όλα, ενώ τους υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα στολίσουν μαζί το δέντρο.

Στο Μαξίμου βρέθηκαν επίσης τόσο ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Θεόφιλος», όσο και η μουσικοχορευτική ομάδα Καστελόριζου, με τον κ. Μητσοτάκη να μην λέει “όχι” σε μια σέλφι!

Στην Κουμουνδούρου ήχησε η ποντιακή λύρα, από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος», με τον Αλέξη Τσίπρα να σέρνει τον χορό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλοδέχτηκε και τους μικρούς Πόντιους, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και… αθλητικά!

«Μένετε όλοι Αθήνα» ρώτησε ο Τσίπρας και βιάστηκε να βγάλει το συμπέρασμα ότι υποστηρίζουν την ΑΕΚ αφού μένουν εδώ, για να πάρει την απάντηση ότι είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος».

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 31. Dezember 2019

Στη Χαριλάου Τρικούπη, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έστειλε μήνυμα αλλαγής για το νέο έτος, αφότου άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Χορωδία Συλλόγου Κρητών Αγ. Δημητρίου και τον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου.

Αναλυτικά, «το 2020 αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη δεκαετία που μας δίδαξε πολλά», σημειώνει η κ. Γεννηματά και προσθέτει:

«Η νέα χρονιά είναι η ώρα να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα αλλαγή. Με όραμα, αλληλεγγύη, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στους νέους.

Τη δεκαετία που ξεκινά οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα και τη ζωή μας καλύτερη. Ας κάνουμε την ελπίδα αληθινή.

Καλή χρονιά σε όλους!».

Από εκεί και πέρα, στον Περισσό, ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, υποδέχθηκε συγκρότημα μαθητών μουσικών σχολείων και ευχήθηκε: «χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και αγωνιστικό το 2020. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, παρά τις σημερινές δυσκολίες της ίδιας της ζωής, της ταξικής πάλης και βέβαια επειδή βρισκόμαστε στην “αυγή” της νέας δεκαετίας, πρέπει να σας πούμε ότι νιώθουμε πιο έτοιμοι, πιο ώριμοι, πιο ικανοί, να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα, τα δικαιώματα των εργαζομένων της χώρας μας, τα δικαιώματα της νέας γενιάς, των παιδιών μας, των γενιών που έρχονται και βεβαίως να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα συνολικά του ελληνικού λαού.

Να είστε καλά, καλή πρόοδο στις σπουδές σας, στις οικογένειές σας, με δύναμη, με υγεία. Καλή χρονιά!», κατέληξε στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.