Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Συνελήθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε στον ΟΚΑΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Newsroom από Newsroom
08/05/2017 18:29
σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
A A
53
SHARES
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα, έλαβε τέλος. Ο οπλισμένος άνδρας που είχε καταλάβει τα γραφεία, ζητώντας να του επιτραπεί να διατηρήσει το περίπτερο που έχει στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, παραδόθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας και αυτή την ώρα οδηγείται συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στο Νοσοκομείο.

Λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, βγήκαν εκτός κτιρίου οι 3 γυναίκες οι οποίες βρίσκονταν κλειδωμένες εντός ενός γραφείου και αμέσως οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για κατάθεση.

Από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, οι οποίοι πρόκειται να εξαντλήσουν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης ώστε να μην κινδυνεύσει καμία ζωή.

Νωρίτερα υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του 45χρονου και των αστυνομικών. Ο άντρας, σύμφωνα με πληροφορίεςέχει τραυματιστεί ελαφρά στα πόδια, από τα τζάμια που έπεσαν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι υπάλληλος του ΟΤΕ έκοψε την γραμμή του τηλεφώνου, προκειμένου να μην μπορεί ο 45χρονος να επικοινωνήσει και να παραδοθεί, γράφει το candianews.gr.

Στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ βρίσκεται ο πατέρας του 45χρονου και ένας γιατρός, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί. Στο σημείο επίσης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο Αστυνομικός διευθυντής Κρήτης Κώστας Λαγουδάκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης και Ειδικές δυνάμεις από το Ηράκλειο.

Ο 45χρονος, δεν κρατούσε ομήρους, ωστόσο στο κτίριο που είχε καταλάβει, βρίσκονταν τρεις γυναίκες εργαζόμενες, οι οποίες είχαν κλειδωθεί σε ένα γραφείο.

Διαβάστε τι είπε ο 45χρονος στο Πρώτο Θέμα:

«Προσπαθούν να με βγάλουν έξω και να με σκοτώσουν. Την Παρασκευή με έδιωξε ο εισαγγελέας από το γραφείο του που πήγα να καταθέσω την ένσταση, ο δήμαρχος με αγνόησε. Μου δώσατε υπόσχεση του είπα του Δημάρχου.

Ο παππούς μου είναι ο Τρούμαν. Έχω 5 παιδιά, έχω 0,05 σεντ πόθεν έσχες. Δεν έχω μία. Έδωσα στο δήμαρχο τα στοιχεία μου την Παρασκευή που τον είδα τυχαία σε ένα καφενείο. Σαββατοκύριακο δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Ξέρετε τι είναι να έρχεται ένα χαρτί ότι καταστρέφεται το περίπτερό σου; Κάναμε ένσταση. Είμαι 16 χρόνια εκεί πέρα εγώ με το περίπτερο.

Το αίτημα μου είναι να παραμείνει εκεί το περίπτερο. Ο διαπραγματευτής μου λέει βγες και θα κάνουμε έκτακτο συμβούλιο. Ομηρία έχουμε, δεν κάνουνε έκτακτο συμβούλιο; Με τις δικές μου σφαίρες θα σκοτωθώ, όχι με τις δικές τους. Μου παίξανε οι αστυνομικοί. έβγαλα πιστόλι για να ξεκλειδώσω την πόρτα, γιατί με κλείδωσαν απ έξω οι πονηρές οι κοπέλες. Αλλά δεν πειράζει. Δεν τις άγγιξα, ούτε τις απείλησα. Χορηγήθηκαν όλοι οι τοξικομανείς, έφυγαν, κλείδωσα την πόρτα και με μετά κάτι έγινε και με κλείδωσαν. Πήγαν με να με σκοτώσουν. Τώρα είμαι περιτριγυρισμένος από ελεύθερους σκοπευτές.

[irp posts=”128390″ name=”Τζόκερ: Στην Κρήτη το τυχερό δελτίο που κερδίζει 750.000 ευρώ”]

Κινδυνεύω αν βγω. Θέλουν να με πείσουν να βγω για να με σκοτώσουν. Γιατί έχω παρελθόν με την αστυνομία, έχω κάνει φυλακή 3,5 χρόνια. Δεν είμαι τυχαία περίπτωση. Η αστυνομία είναι με κράνη και ειδικό τζιπάκι. Έχω χάσει 2 κιλά αίμα, είναι ποταμός το αίμα και αρχίζω και ράβομαι μοναχός μου.

Δεν σταμάτησε η αιμορραγία δεξιά στην κοιλιακή χώρα. Θα μείνω στον λόγο της τιμής μου. Εγώ τις κοπέλες τις άφησα γιατί φοράω παντελόνια, τις κοπέλες θα πείραζα; Δύο κοπελιές είναι κλειδωμένες μέσα σε ένα δωμάτιο, φοβούνται. Ανοίγω την πόρτα να φύγουν και δεν θέλουν.

Δεν είχα ψωμί και γάλα τον παιδιών να φάνε και άνοιξα το περίπτερο. Καθάρισα 1 χρόνο από τα ναρκωτικά, είμαι σε πρόγραμμα. Δεν θα φύγω από εδώ αν δεν δω γραπτώς από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων την άδεια. Αποφάσισαν να το κατεδαφίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, είναι πατέρας πέντε παιδιών, συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημα του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, καθώς το περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό Λιμάνι, δεν έχει άδεια και πρόκειται να κλείσει. Σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα, έχει γίνει πρόταση στον 45χρονο, να λάβει άδεια ώστε να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγάλει άδεια για το συγκεκριμένο περίπτερο, δεδομένου ότι έχει πεθάνει ο κάτοχος του.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: Kriti eidiseisΚρήτηΚΡΗΤΗ ΝΕΑΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Οι υποσχέσεις της αντιπολίτευσης – Πως ακυρώνεται στην πράξη το νέο αφήγημα που σερβίρει ο Τσίπρας

14/10/2026 | 22:13 - Ενημέρωση 15/10/2026 | 14:19
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για άσεμνες χειρονομίες σε παιδιά – Βρέθηκε όπλο στην κατοχή του

10/10/2026 | 14:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία ΤΩΡΑ στην Κρήτη: Αγνοείται κτηνοτρόφος, κατέρρευσε γέφυρα – Μπαράζ 112 και πλημμύρες

01/10/2026 | 13:28
Featured

Στο Άγιον Όρος βρέθηκε χθες το βράδυ ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα

17/09/2026 | 19:54
Load More
Επόμενο Άρθρο

Capital controls: Όλες οι αλλαγές-Τελευταίες ειδήσεις τώρα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ: Αναδρομικά από 480€ έως 4.800€ στα παραδείγματα – Επικουρικές, επανυπολογισμοί και νέα πλατφόρμα ΕΦΚΑ

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΕΚΑ – ΔΥΠΑ: Πληρωμές 30 Οκτωβρίου, Α21 και αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου – Προγράμματα με ενισχύσεις έως 17.000 ευρώ

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Στρατιωτικά Σχέδια ΗΠΑ: Στο Στόχαστρο του Πενταγώνου οι Ιρανικές Υποδομές με τη «Μητέρα Όλων των Βομβών»

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Δημοσκόπηση ALCO: Ισχυρό προβάδισμα 10 μονάδων της ΝΔ από την ΕΛΑΣ τρίτο το ΠΑΣΟΚ

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Δημοσκόπηση Marc: Σταθερά μεγάλη διψήφια η διαφορά για τη Ν.Δ., στο 4,2% το κόμμα Κασιδιάρη

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Με τρακτέρ στη Λάρισα για τον Μητσοτάκη – Στο κόκκινο το κόστος παραγωγής και οι αποζημιώσεις

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • ΑΓΡΟΤΕΣ – ΕΛΓΑ: Προθεσμίες για αποζημιώσεις και νέος συναγερμός στο ΟΣΔΕ – Τι πρέπει να προσέξουν παραγωγοί και κτηνοτρόφοι

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τσίπρας καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch