Συνταγές μαγειρικής: Υλικά για 4-6 άτομα.
450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 λεμόνι
[irp posts=”123402″ name=”Νηστίσιμα: Συνταγές εξπρές”]
Εκτέλεση
Όπως αναφέρει το sidagi.gr ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.
Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλα.
Πηγή: sidagi.gr