Μία νόστιμη συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα:
500 γρ. fusilli
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες
150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
½ ποτήρι λευκό κρασί
250 γρ. ντομάτες περασμένες στο multi
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
[irp posts=”137603″ name=”Φανουρόπιτα από τον Στέλιο Παρλιάρο – Συνταγή εξπρές”]
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το λουκάνικο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε να σοταριστούν όλα μαζί.
Αφήνουμε 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα fusilli σε μπόλικο αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.
Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη και έχει δέσει ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.