Μία συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι, που θα λατρέψετε…
Υλικά:
600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε φέτες
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη τετραγωνάκια
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη τετραγωνάκια
1 κρεμμύδι ξανθό λεπτοκομμένο
1 κολοκύθι κομμένο τετραγωνάκια
2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια
40 γρ. ρυζάλευρο
200 γρ. μπύρα
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
20 γρ. βούτυρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
[irp posts=”130993″ name=”Αυτά είναι τα μεγάλα λάθη σε κάθε δίαιτα”]
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε όλα τα λαχανικά για λίγα λεπτά ώστε να μαλακώσουν λίγο και να παραμείνουν και τραγανά. Ελέγχουμε από αλάτι και κρατάμε στην άκρη. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε σε ένα άλλο αντικολλητικό τηγάνι με το βούτυρο. Αλατίζουμε και σβήνουμε με τη μπύρα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε την πάπρικα και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί η μπύρα. Ρίχνουμε από πάνω όλα τα λαχανικά και τα σοτάρουμε όλα μαζί για 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι basmati.