Μία συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι, που θα λατρέψετε…
Υλικά:
150 γρ. καλαμποκάλευρο
3 αυγά
1 πρέζα αλάτι
5 ml βανίλια υγρή
200 γρ. νερό
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε σταγόνες
100 γρ. σταφίδα
100 γρ. καρυδόψιχα
Οδηγίες:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι, τα αυγά, τη βανίλια και το νερό μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, τη σταφίδα και την καρυδόψιχα και ανακατεύουμε. Με αυτό το μείγμα πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τα πλακώνουμε με τον πάτο ενός ποτηριού για να σχηματιστούν ομοιόμορφα μπισκότα. Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα.