Τα muffins με γεύση Donuts γίνονται γρήγορα και εύκολα
Υλικά:
1 αυγό
200 γρ. γάλα
100 γρ. αραβοσιτέλαιο
240 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
90 γρ. ζάχαρη
½ κ.σ κανέλα
½ κ.σ. μοσχοκάρυδο
1 πρέζα αλάτι
Επικάλυψη
1-2 κ.σ βούτυρο λιωμένο
4 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ κανέλα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο
Τοποθετούμε 10 χάρτινες θήκες στο ειδικό ταψάκι για muffins.
Ανακατεύουμε με το μίξερ για λίγα δευτερόλεπτα το αυγό το γάλα και το αραβοσιτέλαιο.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά κα αναμειγνύουμε.
Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν .
Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τη ζάχαρη και τη κανέλα.
Αλείφουμε το πάνω μέρος των muffins με βούτυρο και τα βουτάμε στο μπολάκι με τη ζάχαρη και τη κανέλα.