Μία εκπληκτική συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα:
1 κιλό καθαρισμένες, μεγάλες σαρδέλες
1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1 φλιτζ. λευκό μοσχάτο κρασί
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
[irp posts=”138064″ name=”Φτιάξτε βίδες με μπακαλιάρο και ελιές καλαμών”]
Εκτέλεση:
Βάλτε το κρασί σε ένα ταψί μαζί με το λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι.
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στη σειρά τα ψάρια μέσα στο ταψί.
Ακολούθως, φροντίστε το μείγμα να βρέξει καλά όλα τα ψάρια. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 30’.