: Η εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για ψευδή διαγωνισμό με δώρο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ψευδή ανάρτηση, οι χρήστες θα πρέπει να κοινοποιήσουν τον διαγωνισμό και στη συνέχεια να απαντήσουν σε μια σύντομη έρευνα τριών ερωτήσεων για να λάβουν δωρεάν εισιτήρια από την Aegean.

Mάλιστα για ενημερώσει το επιβατικό της κοινό η Aegean Airlines εξέδωσε ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε στo facebook.

Διαβάστε επίσης:   Easyjet: Ψεύτικος διαγωνισμός στο διαδίκτυο

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας», τονίζει στην ανακοίνωση της η Aegean Airlines.