Σύμφωνα με την ανάρτηση του Γιάννη Μυλόπουλου, μία γυναίκα περίμενε στην ουρά για να κάνει το τεστ στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όμως έφυγε γιατί καθυστερούσαν και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Μία με δύο ημέρες μετά, την πήραν από τον ΕΟΔΥ και της ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό, γράφει ο Γιάννης Μυλόπουλος.

«Γνωστή μου πριν μέρες είδε τις ουρές στην παραλία, ρώτησε περί τίνος και της είπαν ότι ο ΕΟΔΥ κάνει τεστ δωρεάν. Της φάνηκε καλή ιδέα, πήγε στα τραπεζάκια, έδωσε τα στοιχεία της και περίμενε στην ουρά να της κάνουν το τεστ. Επειδή καθυστερούσαν όμως παρά πολύ και δεν μπορούσε άλλο να περιμένει, αποφάσισε να φύγει.1-2 μέρες μετά, χτυπάει το τηλ.

Ήταν από τον ΕΟΔΥ. Την καλούσαν να της ανακοινώσουν το αποτέλεσμα του τεστ (που δεν έκανε). Ήταν θετικό…Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη…Τα συμπεράσματα δικά σας», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Γιάννης Μυλόπουλος.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μυλόπουλου κατέβηκε υπό το βάρος των αντιδράσεων.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μυλόπουλος
Ο Γιάννης Μυλόπουλος είναι πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, πρώην επικεφαλής της ΕΡΤ3 επί ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό επίσης επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Μυλόπουλος δεν απλά ένα στέλεχος που αξιοποιήθηκε σε μια θέση. Τοποθετήθηκε σε ένα κρατικό ενημερωτικό σταθμό και στη συνέχεια σε μια θέση άμεσα συνδεδεμένη με το συγκοινωνιακό υπόβαθρο της χώρας.

Επίσης, έχει αναλάβει όλη την αντιπολιτευτική διαχείριση σχετικά με το Μετρό της Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας διαρκώς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ακόμη και τον δήμαρχο της πόλης για καθυστερήσεις.

Ακόμα, εγκαινίασε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τους… μουσαμάδες στον σε υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό της Θεσσαλονίκης, ενώ δέκα ημέρες πριν τις εκλογές του 2019 προσπαθούσε από κοινού με τον Χρήστο Σπίρτζη να πείσει κατοίκους και επισκέπτες ότι το έργο είναι σχεδόν έτοιμο να λειτουργήσει και να δοθεί στην υπηρεσία του κοινού.