Τον κάτοχο του Audi R8, του αυτοκινήτου που βρέθηκε στον τόπο ανακάλυψε η Αστυνομία, η οποία εξέτασε το ενδεχόμενο να έκανε ”κόντρες” με τον οδηγό της Πόρσε.

Η εξέταση αυτή έγινε ύστερα και – οδηγού του Honda που έχασε σε μία στιγμή σύζυγο και παιδί- ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι “Ήταν ένα πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν (σ.σ. να έκαναν κόντρες). Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε… Δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…”.

– και ενώ είχε προσπεράσει το σημείο- ο οδηγός του R8 έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια: “Μου είπε ο οδηγός του αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε”.

Όπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα“, σύμφωνα με τα video επιβεβαιώνεται η ύπαρξη αυτού του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, , ένα Audi R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το ακολουθούσε χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα είδε να συμβαίνουν εκείνο το απόγευμα στην Εθνική Οδό.

Κράτα το

Κράτα το