: Με ενθουσιασμό και με έντονες εκδηλώσεις οι Θεσσαλονικείς και όσοι βρίσκονταν το Σάββατο το πρωί στη ΔΕΘ υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την παρουσία του στα περίπτερα και στους διαδρόμους της έκθεσης να γίνεται το επίκεντρο.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που θέλησαν να του σφίξουν το χέρι και να του στείλουν μηνύματα στήριξης, ενώ κάποιοι πιο εκδηλωτικοί του φώναζαν: «Κυριάκο πάρε το τιμόνι της χώρας».

Ευγενικός και πάντα με διάθεση να ακούσει τους πάντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες, κάθε ηλικίας και αντάλλαξε απόψεις για τη επόμενη ημέρα της χώρας.

ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης τίμησε νέους που βραβεύτηκαν σε διαγωνισμό της Microsoft

Ο πρόεδρος της νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο περίπτερο των ΗΠΑ, που είναι τιμώμενη χώρα στην φετινή ΔΕΘ, επισκέφτηκε το περίπτερο της Microsoft για να τιμήσει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών.

Η συγκεκριμένη ομάδα συμμετείχε σε παγκόσμιο διαγωνισμό και μεταξύ 6000 συμμετεχόντων κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Η καινοτομία της συγκεκριμένης ομάδας ήταν εφαρμογή η οποία ακούγοντας το κλάμα του μωρού μπορεί να κάνει ερμηνεία των αιτιών του κλάματος βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους γονείς του παιδιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο περίπτερο μίλησε για την καινοτομία και την πρόοδο των ελλήνων που έχουν φύγει από την Ελλάδα κάτι το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και είναι γνωστό ευρύτερα ως brain drain.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στάθηκε στην ανάγκη όλα αυτά τα μυαλά να επιστρέψουν στην Ελλάδα να καινοτομήσουν και να πετύχουν.

ΔΕΘ: Μια μπάλα και τον Δικέφαλο Αετό από τον ΠΑΟΚ στον Κυριάκο

«Θέλω να εγκαινιάσω το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ κι αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ κατασκευής νέου γηπέδου. » Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που θα το εγκαινιάσει», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Εκεί, τον υποδέχθηκε ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, κι ο Γιώργος Κούδας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν μια μπάλα κι ένα αναμνηστικό με το σύμβολο της ομάδας, τον δικέφαλο αετό,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρότζεκτ κατασκευής νέου γηπέδου.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή δύναμη, καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Το καινούργιο γήπεδο να είναι ένα γήπεδο κόσμημα αντάξιο της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου, αλλά και ένα γήπεδο που το οποίο θα σηματοδοτεί την πορεία του ΠΑΟΚ στο μέλλον. Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που θα το εγκαινιάσει. Θα έχετε την αμέριστη στήριξη μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

ΠΗΓΗ:thessbomb