, Προσλήψεις στο δημόσιο – οπλίτες : Όλα τα ΝΕΑ  – Νικητές και χαμένοι από την κατάργησή της.

Η κατάργηση το 2021 της εισφοράς αλληλεγγύης για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, τους επαγγελματίες και τους αγρότες θα ανακουφίσει εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους που επιβαρύνονται με την εν λόγω εισφορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αντιθέτως, σύμφωνα με το cnn.gr, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οι συνταξιούχοι και οι εισοδηματίες δεν θα έχουν ανάλογο όφελος, καθώς για αυτούς θα ισχύσει κανονικά η εισφορά το επόμενο έτος.

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα ΕΔΩ

Η επιβαρύνει σήμερα τους φορολογουμένους που αποκτούν εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ και επιβάλλεται με συντελεστές που ξεκινούν από 2,2% και φθάνουν κλιμακωτά το 10% για τους έχοντες υψηλά εισοδήματα.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η ειδική εισφορά αλληλεγγύης επιβάλλεται στο μεγαλύτερο ποσό μεταξύ του συνολικού ετήσιου εισοδήματος που δηλώνει ο φορολογούμενος από όλες τις πηγές και του τεκμαρτού εισοδήματός του, το οποίο προκύπτει με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης.

Η εισφορά αλληλεγγύης παρακρατείται από μισθούς και συντάξεις παράλληλα με τον φόρο εισοδήματος ενώ σε ελεύθερους επαγγελματίες, εισοδηματίες και άλλες κατηγορίες φορολογουμένων βεβαιώνεται με τη φορολογική δήλωση του επόμενου έτους.

Εισφορά αλληλεγγύης , Προσλήψεις στο δημόσιο – οπλίτες : Όλα τα ΝΕΑ – 15.000 προσλήψεις.

Την π με ορίζοντα 5ετίας και ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ που περιλαμβάνει αεροσκάφη Rafale, φρεγάτες, τορπίλες αντιαρματικά και αεροπορικά βλήματα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από το ΔΕΘ.

Εξ’ όσων θυμόμαστε για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός απαριθμεί από το βήμα της ΔΕΘ την αγορά συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων, καθώς αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε αεροσκάφη Rafale, και απαρίθμησε φρεγάτες, τορπίλες και πυρομαχικά.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε οι εξοπλισμοί έχουν στόχο να ενισχύσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Μάθε τα τελευταία ΝΕΑ για τις συντάξεις ΙΚΑ , ΟΓΑ , Δημοσίου – Αναδρομικά , Επιστρεπτέα προκαταβολή

Αιτήσεις online για την 6Κ/2020 , ΟΑΕΔ επιδόματα για ανέργους

Είσαι άνεργος ; Λίστα με τα επιδόματα ΟΑΕΔ , 6Κ/2020 αιτήσεις έως 23 Σεπτεμβρίου