: Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, οι οι οποίες θα έχουν διάρκεια μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016 και προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα να αποκτήσει τα αγαθά που επιθυμεί σε σημαντικά καλύτερες τιμές, σε μία προσπάθεια να τονωθεί κάπως η δοκιμαζόμενη αγορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την προσεχή Κυριακή, αφού δίνεται η δυνατότητα στους εμπόρους, εφόσον το επιθυμούν, να ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου για το ωράριο λειτουργίας τη συγκεκριμένη Κυριακή, στα καταστήματα της Αθήνας, είναι από τις 11:00 έως τις 18:00.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, κατά τη διενέργεια των , εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Διαβάστε επίσης:   Εκπτώσεις Νοεμβρίου 2017: Ενδιάμεσες εκπτώσεις από 1η έως 15/11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, «εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές».