«Τώρα θυμήθηκες την πρώτη κατοικία; -Ως κυβέρνηση έστελνες τα ΜΑΤ στους πλειστηριασμούς» – «Μήπως να κάνεις μομφή στον εαυτό σου;»

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αφορμή ήταν η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται πότε ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Τώρα που βρέθηκε στην αντιπολίτευση. Ως Κυβέρνηση στέναζαν κάθε Τετάρτη στην αρχή τα Ειρηνοδικεία και μετά τα Συμβολαιογραφεία με πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών νοικοκυριών.

Γιατί ως Κυβέρνηση έστελνες Αλέξη, χωρίς έλεος τα ΜΑΤ και το αμαρτωλό Τμήμα «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» να χτυπούν αδίστακτα και να μαγνητοσκοπούν παράνομα τους πρώην συντρόφους σου που μάχονται για να σώσουν πρώτες κατοικίες», αναφέρει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ακόμα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζει ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει για τον ίδιο σε εντολή σειράς δικαστικών διώξεων για τη συμμετοχή του στους αγώνες για την πρώτη κατοικία.

Επιπλέον, τονίζει ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό Δικαιοσύνης τον Σταύρο Κοντονή μετατράπηκε σε ιδιώνυμο αδίκημα ο αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Καλές και άξιες οι μομφές τώρα στον Χρήστο Σταϊκούρα, αν και αρχιτέκτονας του δημευτικού εκτρώματος είναι ο πρωθυπουργός, αλλά μήπως χρειάζεται, Αλέξη, να κάνεις επιτέλους πρώτα μια μομφή στον εαυτό σου για τα έργα σου και τους κακόφημους δρόμους που άνοιξες, για να πάρουν άλλοι στη συνέχει τη σκυτάλη να τους συνεχίσουν και να τους επιδεινώσουν;», καταλήγει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.